De Aura Showroom Benelux is vanaf 10 juni 2020 geopend!

Na weken arbeid en het uitwerken van talloze goede ideeën, was de opening van onze nieuwe showroom gepland op 20 maart. Het coronavirus liet onze grote opening echter in het water vallen. De showroom bleef toe en we mochten als Nederlanders zelfs de gens met België niet meer over.

Gelukkig loopt de lockdown stilaan op z’n eind. We kunnen weer met een gerust hart de weg op en dus ook naar ons oude vertrouwde Oud Turnhout (op ca. 20 km van Eindhoven). Vanaf 10 juni nodigen we jullie dan ook met plezier uit om al het mooie dat Aura te bieden heeft te bezichtigen in onze nieuwe showroom.

Met trots presenteren wij je:
– De Aura ST4-G in antraciet: volledig uitgevoerd in gelaagd veiligheidsglas en voorzien van diverse opties.
– De spiksplinternieuwe Aura S1-plus: het echte alternatief voor de gekende lamellenafdekking, voorzien van 1 looprail, uitgevoerd in de kleur wit.
– Ons paradepaardje, de Aura E2G, design in optima forma: voorzien van echt glas en uitgevoerd in de standaardkleur zilvergrijs met donkere accenten.

Zwembadbouwers zijn van harte welkom op Donk 26 te Oud Turnhout (B) bij Aura-partner Kadee. Particulieren ontvangen we graag met zwembadbouwer van maandag t.e.m. vrijdag tussen 10u00 en 18u00 of op zaterdag tussen 10u00 en 17u00.

Heeft je zwembadbouwer geen tijd om met je mee te gaan? Geef dan even een seintje voor je komst zodat we voor jou alle tijd kunnen vrijmaken.

Tot snel in Oud Turnhout!

Meer info: https://www.aura.co.at/