BINDER: Dit zwemgevoel moet je zelf ervaren!

Het HydroStar turbinesysteem van BINDER is anders dan de conventionele tegenstroominstallaties. Dit komt door z’n buitengewone stroomsterkte die doet denken aan een krachtige rivier. Bij een gespecialiseerde dealer kan je nu zelf testen hoe natuurlijk zwemmen aanvoelt met het HydroStar turbinesysteem.

De turbinetechnologie is wellicht het meest bijzondere aan de HydroStar. Van zodra je het systeem opstart, stroomt het water gelijkmatig rond je lichaam dankzij de brede stroomopwaartse en stroomafwaartse stromen. Je hoeft dus geen moeite te doen om je evenwicht te bewaren zoals bij andere tegenstroominstallaties. In de plaats daarvan kan jij je concentreren op je training.

Omdat de stroming zo krachtig is, kun je er niet doorheen zwemmen. Je hoeft je training dus nooit te onderbreken voor draaimanoeuvres. De bediening van het turbinezwemsysteem is ook erg prettig, omdat het debiet eenvoudig kan worden aangepast met de afstandsbediening, piëzo-knop of via de HydroStar-app.

De HydroStar van BINDER biedt volumestromen van 160 tot 550 m3 per uur. Voor bijzonder ambitieuze zwemmers zijn er twee speciale uitvoeringen beschikbaar met een volumestroom van 600 of 1200 m3 per uur. Dit turbinezwemsysteem is uiterst onderhoudsvriendelijk en wordt in geen tijd door je gespecialiseerde dealer geïnstalleerd en in de bouw van je nieuwe zwembad geïntegreerd. Wie reeds een bestaand zwembad heeft, stellen we met plezier voor aan het EasyStar-retrofitsysteem. Dit turbinezwemsysteem beidt je dezelfde kwaliteiten als onze HydroStar, bovendien wordt dit model eenvoudigweg over de zwembadwand gehangen en eraan vastgeschroefd. Beide systeemvarianten gebruiken slechts 20 tot 50 procent van de elektriciteit die conventionele systemen nodig hebben.

BINDER voorziet alle gespecialiseerde dealers die nog geen turbinezwemsysteem in hun showroom hebben, graag van een HydroStar z. B. beschikbaar voor proefzwemaanbiedingen. Op het hoofdkantoor van het bedrijf in Hameln is er ook een ruime testruimte met een demonstratiebad, kleedkamers en douches. Informatie over proefzwemmen is beschikbaar op https://www.hydrostar-binder.de/be/.

Meer info: www.hydrostar-binder.de