Wellness in eigen tuin

Zoek je een tuinsauna, die ook qua design mag gezien worden, dan kan je zeker de saunabarrel overwegen. Een tuinsauna van ‘Saunabarrel by Modis®’ is niet alleen een eyecatcher in je tuin, hij is ook ruim, functioneel, comfortabel en bovendien ‘Handmade in Belgium’ !

Saunabarrel by Modis® werd opgericht in 2004 door Matthias en Inge Vandendriessche.
Van productie tot verkoop over montage, alles gebeurt door de zaakvoerders, waardoor je kunt rekenen op correcte informatie, aanpassingen op maat en een vlotte service.

270cmsaunabarrelmoorslede

De saunabarrel springt onmiddellijk in het oog. De ronde vorm zorgt voor een efficiënte verdeling van de warmte. Stook je met een houtkachel dan is de saunabarrel op een halfuurtje warm, de elektrische variant doet er wat langer over.

De Canadese rode ceder oogt mooi, doorstaat alle weer en wind, krijgt na verloop van tijd een grijze patine en hoeft geen onderhoud (schilderen, oliën,… niet nodig).

Kom helemaal tot rust

Wil je in je eigen omgeving tot rust komen, je weerstand opbouwen en je af en toe volledig ‘loskoppelen’, dan is de saunabarrel ideaal.

Bij ‘Saunabarrel by Modis®’ kan je niet enkel terecht voor sauna’s, want ook hottubs, buitendouches, dompelbaden,… maken deel uit van het gamma. Alle info over de modellen en het bedrijf erachter kan je vinden op de site (www.saunabarrel.be) en/of Facebook (Saunabarrel by Modis).

300cm saunabarrel bij vijver

Wil je de saunabarrel en hottub in real life ontdekken ? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan de demo-tuin waar de saunabarrel en de hottub in een realistische omgeving opgesteld staan.

Saunabarrel by Modis® – Salettestraat 11 – 8700 Tielt

+32 475 27 81 95 – www.saunabarrel.be[email protected]