Alpha Industries in Frankfurt

Onlangs heeft Alpha Industries aan de ISH vakbeurs in Frankfurt deelgenomen. Deze internationale beurs staat bekend als het belangrijkste evenement op gebied van sanitair en verwarming.

IMG_3334

Alpha Industries wilde hiermee haar producten aan de Duitse sanitairmarkt voorstellen en zich tegelijkertijd op een bijkomend wereldwijd platform als trendsetter profileren. Het resultaat was uitermate bevredigend met 230 contacten uit 48 landen. Veel decision makers waren verbaasd  over het unieke design en comfortgevoel van o.a. onze lounge infraroodcabine ( Red Dot Design 2017 winnaar ! ) en Venus sauna.

IMG_3217

Het is op deze beurs duidelijk geworden dat wellness niet alleen meer en meer als gemeengoed beschouwd wordt, maar ook steeds sterker zijn intrede in de badkamer maakt. Dit is immers de plek bij uitstek waar mensen willen ontspannen en genieten. Deze ontwikkeling heeft er o.a. voor gezorgd dat in samenwerking met het gerenommeerde Aquaconcept uit Duitsland het Colsani assortiment in het leven is geroepen. Dit private label product is specifiek voor de sanitairhandel ontwikkeld met als highlight de Colsani 5-in-1, een unieke combinatie van (bio)sauna, infrarood, stoom en belevenisdouche op amper 6m2 !