49 awards op het jaarlijkse Zwembad-, Wellness-, Zwemvijvergala

38 bedrijven mochten zich in de handen wrijven – sommigen zelfs twee keer – met een medaille op het gala voor de beste Zwembad-, Wellness,- en Zwemvijverbouwer op vrijdag 7 december.  ZwembadenPRO, het vakblad voor de professionele zwembad- en zwemvijverbouwer en wellness specialist, en de Belgische beroepsvereniging voor zwembadbouwers BSPA organiseerden deze wedstrijd al voor de 13e keer.

“En de formule werkt nog steeds”, zegt CEO van PSG Group Kurt Dekeyzer.  De professionals krijgen tot eind juni de mogelijkheid om hun project in te dienen.

Een professionele jury, bestaande uit vakmensen uit verschillende disciplines, beoordeelt vervolgens elk project ter plaatse. “Om in december het kruim van de sector te ontvangen op ons jaarlijks terugkerend gala. Enkel lachende gezichten op het einde van de avond.”

Dekeyzer voegt er nog aan toe: “De professional gebruikt de wedstrijd en zijn gewonnen award als een marketingtool om de kwaliteit van zijn werk te onderstrepen. Het niveau is dan ook zeer hoogstaand.”

Professionele opleidingsweek BSPA

ZwembadenPRO organiseert deze competitie al jarenlang samen met de BSPA. “Deze wedstrijd vergroot niet enkel de visibiliteit, ze zorgt ook voor een algemene verbetering van het niveau”, zo stelt Joeri Dils, voorzitter van de BSPA. “En dan spreek ik over het technische niveau, kwaliteit van de afwerking, originaliteit en de innovatie.”

De BSPA organiseerde twee weken geleden een professionele opleidingsweek voor technici uit de zwembadwereld. “In samenwerking met de school Pierrelatte organiseerden we deze Franstalige opleiding rond waterbehandeling en elektriciteit en het bleek een enorm succes.  Zelfs zeer ervaren technici waren onder de indruk van wat ze nog allemaal konden bijleren. In januari herhalen we dit nog voor de Nederlandssprekenden en voor volgend jaar hebben we al enkele nieuwe onderwerpen in gedachten”, aldus Joeri Dils.

 

Alle winnaars kan je hier terugvinden:
www.zwembadenplus.be/wedstrijd/laureaten/2019

Je kan je ook al opnieuw inschrijven:
https://inschrijvingen.zwembadenpro.be/login/