FLUIDRA – OPLEIDINGEN IN BELGIE

FLUIDRA PRO ACADEMY: het nieuwe online opleidingsplatform voor zwembadprofessionals.

Fluidra Pro Academy : het nieuwe online opleidingsplatform dat speciaal ontworpen is voor de behoeftes van zwembadprofessionals. De perfecte aanvulling op de opleidingsdagen en workshops die Fluidra jaarlijks organiseert, het platform biedt de professional de mogelijkheid om geheel autonoom en naar eigen wens opleidingen te volgen over verschillende thema’s zoals robots, waterbehandeling, connectiviteit…

Eenvoudig te gebruiken en intuïtief, de online opleidingen zijn beschikbaar per niveau (Basic, Medium, Expert) en bieden directe toegang tot complete, technische en commerciële informatie.

De klanten van Fluidra België kunnen zich zowel voor de opleidingsdagen als voor de continue online opleidingen inschrijven op de Fluidra Pro Academy website.

In België vinden de opleidingen op dinsdag 29 januari 2019 te Charleroi plaats. Tijdens deze dag, kunnen zwembadprofessionals zoals elk jaar profiteren van een opleiding over Waterbehandeling van particuliere zwembaden en workshops over Overkappingen en Automatische afdekkingen.

Nieuw ! Fluidra België nodigt de Vlaamse klanten uit op donderdag 31 januari 2019 voor een ontbijtsessie in het agentschap Temse.  Ter plekke is het team beschikbaar voor de opleidingen over Waterbehandeling van particuliere zwembaden en workshops over Overkappingen en Automatische afdekkingen. Tevens een mooie gelegenheid om dit nieuwe agentschap te ontdekken.

 

Zwembadprofessionals kunnen zich nu inschrijven op de website:
https://proacademy.fluidra.com

Voor meer informatie:
[email protected]

 

www.astralpool.com