Pentairs mobiele app voor zwembadprofessionals uitgeroepen tot “Smart Pool Category Winner” op Piscine Global Expo

Lyon, FRANKRIJK – 15 november 2018 – Pentairs mobiele app voor zwembadprofessionals, de Partners Incentive Program (PIP)-scanner, is uitgeroepen tot “Smart Pool Category Winner” (“winnaar in de categorie slimme zwembaden”) van de Pool Innovation Trophies op Piscine Global Expo, het grootste internationale evenement in de zwembadindustrie.

Onlangs is Pentairs slimme automatiseringsoplossing voor zwembadbezitters, het IntelliConnect™ controle- en bewakingssysteem, uitgeroepen tot het “Best New Product” (“beste nieuwe product”) op de 2018 International Pool | Spa| Patio (PSP) Expo, het grootste evenement van de zwembadindustrie in Noord-Amerika.

De slimme, duurzame wateroplossingen van Pentair zijn ontworpen om zwembadbezitters te helpen genieten van hun zwembad en spa, met verbonden, geautomatiseerde bedieningselementen, om de ervaring en kwaliteit van het water te verbeteren en om water met een verbeterde efficiëntie te bewegen.

“We zijn verheugd over de erkenning als ‘Smart Pool Category Winner’ op Piscine Global,” verklaarde Jerome Pedretti, Senior Vice President van Pentair Aquatic Systems. “We hebben de PIP-scanner ontworpen om zwembadprofessionals te helpen hun bedrijf te laten groeien en een meer naadloze ervaring te bieden aan zwembadbezitters door waardevolle informatie direct bij de hand te hebben.”

De PIP-scanner is beschikbaar voor zwembadprofessionals in Europa, en is ontworpen om de verkoop en het onderhoud van de TradeGrade-productlijn van Pentair te verbeteren en tevens de dagelijkse activiteiten van zwembadprofessionals te vereenvoudigen. Een eenvoudige scan van de PIP-code op de verpakking of eenheid brengt het product tot leven via de augmented reality-interface die onmiddellijke toegang biedt tot productfuncties en -voordelen, video’s, handleidingen en meer.

De PIP-scanner biedt een aantal voordelen voor de zwembadprofessional, of een zwembadinstallateur nu hulp nodig heeft bij zijn werk of een winkelier zijn aanwezigheid in de winkel wil verbeteren. De functies van de PIP-scanner omvatten ook:

  • tips voor het oplossen van problemen, instructievideo’s en installatie- en onderhoudsinformatie om technische hulp op locatie te bieden
  • promotievideo’s, brochures en andere speciale aanbiedingen om Pentairs aanwezigheid in de winkel te verrijken.

Zwembadprofessionals die tevens lid zijn van het Pentair Partners Incentive Program (PIP) hebben speciale toegang tot bonusfuncties, zoals:

  • garantieverlenging
  • een co-branded garantiecertificaat voor consumenten
  • automatisch beheer van PIP-bonuspunten

De Piscine Global Expo vindt plaats van 13 november tot 16 november 2018 in het tentoonstellingscentrum Eurexpo in Lyon, Frankrijk. Meer dan 80 producten in vijf verschillende categorieën werden ingediend op de producttentoonstelling en in aanmerking genomen voor de prestigieuze prijs. De winnaars werden geselecteerd door een groep juryleden uit vele segmenten van de industrie. De producttentoonstelling geeft de aanwezigen een overzicht van de nieuwste en meest innovatieve producten die worden aangeboden in de zwembad- en spa-industrie.

 

OVER PENTAIR

Bij Pentair geloven we dat de gezondheid van onze wereld afhankelijk is van betrouwbare toegang tot schoon water. Wij leveren een uitgebreid assortiment slimme, duurzame wateroplossingen aan woningen, bedrijven en de industrie over de hele wereld. Onze toonaangevende en beproefde portfolio van oplossingen biedt onze klanten toegang tot schoon en veilig water, vermindert het waterverbruik, herwint en hergebruikt water. Of het nu gaat om het verbeteren, verplaatsen van water of mensen helpen genieten van water, wij helpen om ’s werelds meest waardevolle hulpbron te beheren.

Met ongeveer 130 locaties in 34 landen en 10 000 werknemers geloven wij dat de toekomst van water van ons afhangt. Onze inkomsten in 2017 waren $ 2,8 miljard en we handelen onder het tickersymbool PNR. Ga voor meer informatie naar Pentair.com.

 

Brice Nicolas – Pentair Aquatic Systems Director Europe
Gilles  Mouchiroud – FPP (Fédération des Professionnels de la Piscine) President
Matthieu Selva – Pentair Aquatic Systems Marketing & Product Manager Europe

 

 

Contactpersoon media:
Rebecca Osborn – Pentair Communications Direct: +1 763 656 5589
E-mail: [email protected]