AANBIEDING SCP BENELUX: maak kennis met de nieuwe INVERTEMP LT warmtepomp van Pentair

Pentair heeft het warmtepompen programma van SCP Benelux aangevuld met het InverTemp LT model, een warmtepomp met 100% Inverter rendement.

Profiteer van de SCP Benelux aanbieding van 1 augustus t.e.m. 15 september 2021 en grijp je kans om kennis te maken met de InverTemp LT warmtepomp. Bovendien ontvang je gratis een ‘Digital Touch Controller’ kleuren touch screen met wifimodule!

De nieuwe Pentair InverTemp® LT warmtepompen kunnen het zwembad automatisch verwarmen of afkoelen al naargelang de ingestelde temperatuur. De werking wordt automatisch aangepast aan de buitentemperatuur om zo te kunnen genieten van ideaal zwemcomfort met het meest optimaal verbruik. Dankzij de Full Inverter compressor en een ventilator met variabele snelheid kan deze warmtepomp hoge resultaten behalen met een minimum aan geluid.

De InverTemp LT warmtepomp maakt tevens onderdeel uit van het Pentair PIP-punten programma.

De belangrijkste voordelen van de InverTemp LT zijn: Full Inverter (R32), stille werking, 3 modi om een ideale temperatuur te behouden, Boost modus – Smart modus – Eco-stilte modus, omkeerbaar voor gebruik tot -15°C en bediening op afstand met de wifimodule (apart verkrijgbaar).

Dankzij de aanbieding van 1 augustus t.e.m. 15 september ontvangt u niet alleen de nieuwe Touchscreen controller die het bestaande scherm zal vervangen, maar kunt u tevens de warmtepomp op afstand bedienden dankzij de wifimodule via de app!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie omtrent deze aanbieding of voor bestellingen.

Meer info:
SCP BENELUX nv
21 Maalbeekweg – B-1930 Zaventem
Tel.: +32 (0)2 386 03 40 / Fax: +32 (0)2 386 03 41
[email protected]