FITT Ikon Aquamarine houdt het zwembad schoon en netjes

De zomer komt eraan en het is tijd om gebruik te maken van het buitenzwembad. Zwembadeigenaren houden vanaf vandaag hun buitenruimte schoon en netjes dankzij FITT Ikon Aquamarine, de rekbare slang van FITT, licht en compact, voorzien van fittingen en een multistraalpistool: direct klaar voor gebruik.

Met zijn aquamarijnkleur, tussen blauw en groen, past FITT Ikon Aquamarine perfect in de zwembadomgeving. Wanneer er water door stroomt, rekt FITT Ikon ongeveer twee keer zijn oorspronkelijke lengte uit. Na gebruik terug keert de slang terug naar zijn oorspronkelijke grootte. Hierdoor zijn alle hoeken van het zwembad gemakkelijk te bereiken.

Het multi-jet pistool heeft een ergonomische handgreep bedekt met zacht rubber, voor een gemakkelijke en veilige grip, zelfs met natte handen, een socket die het mogelijk maakt om te kiezen tussen verschillende soorten jet – krachtig en energiek, zacht, regelmatig en nauwkeurig – en een stroom modulator waarmee u de stroom van de waterstraal kunt aanpassen – van zeer sterk tot zwak, afhankelijk van uw behoeften.

De continue straal wateruitlaatmondstuk is ideaal voor het verwijderen van vuil dat zich rond zwembaden nestelt en voor het reinigen van terrasmeubilair.

Aantrekkelijk voor het oog, compact in zijn verpakking, veelzijdig en gebruiksvriendelijk, FITT Ikon Aquamarine is de praktische en innovatieve oplossing die niet mag ontbreken op het schap tussen het assortiment buitenaccessoires voor eindgebruikers.

Meer info:
www.fitt.com