AstralPool Elektrolyser Elite Connect

ELITE CONNECT van AstralPool is een intelligent assortiment zoutelektrolysesystemen geschikt voor privé zwembaden tot 200 m3.

De ELITE CONNECT is evolutief & wordt aangeboden in 4 versies: ELITE CONNECT elektrolyse/ + pH / + pH_ Rx / + pH_PPM. Het is daarmee mogelijk om voor dit model te kiezen en het prijskaartje in de gaten te houden. Als het Full Option model niet direct in het budget past, kan de gebruiker het apparaat laten evolueren dankzij de S-Driver® modules: pH, Rx, Chloor.

ELITE CONNECT is tevens beschikbaar in een LOW SALT versie. Dit model functioneert met minder zout en is daarom zuiniger als de standaardversie en tevens comfortabeler voor de bader.

Polyvalent & evolutief: dat zijn de beste eigenschappen van de Elite Connect van AstralPool. De elektrolyser is 100% aangesloten! Elite Connect kan aangesloten worden via het Connect & Go systeem van AstralPool maar is tevens standaard voorzien van de PoolStation applicatie. Hiermee kan de gebruiker niet alleen het elektrolysesysteem maar tevens de verlichting, de warmtepomp, de filtratiepomp…, op afstand vanaf een SmartPhone of tablet beheren.

Het toestel beschikt over een simpel en intuïtief navigatiemenu waardoor beheer zeer eenvoudig is. En vergeet niet dat dit assortiment Made in Europe is!

De ELITE CONNECT van AstralPool is beschikbaar bij de zwembadprofessionnal.

www.astralpool.com

FLUIDRA Belgique
Agentschap Antwerpen
Krijgsbaan 247
9140 Temse
0800 / 11 352
[email protected]