AURA is dé innovatieve partner als het om zwembadoverkappingen gaat!

Hoogwaardige zwembadoverdekkingen- en overkappingen, snel en volgens afspraak geleverd. Dat is de kracht van AURA.

Sinds 1991 vertrouwen meer dan 9000 klanten uit heel Europa op de producten en
innovatieve oplossingen van AURA. Zowel wat productontwerp als productieproces is AURA koploper in de sector.

Samen met de zwembadbouwer staan we sterk om iedere tuin in een wellnessparadijs te veranderen. Tel daarbij de hoge kwaliteit en korte levertijd op en je begrijpt wel waarom zwembadspecialisten uit heel Europa AURA een betrouwbare partner vinden.

Als zwembadbouwer heb je graag zekerheid wat de levertermijn betreft. Dankzij een geavanceerd productieproces, dat AURA in 2010 introduceerde, kunnen wij normaliter binnen vijf weken leveren. Ongeacht het seizoen of product.

AURA’s thuisbasis is de fabriek in Feistritz im Rosental, in het zuiden van Oostenrijk. Die vestiging beschikt over 4000 vierkante meter productie- en opslagruimte. Ultramoderne machines en vooral ook goed opgeleid, flexibel personeel bewijzen er dagelijks hun meerwaarde voor elke zwembadspecialist.

AURA biedt je een ruime keuze aan modellen. Van de gekende ronde zwembadoverkappingen tot ultramoderne en platte designs. Iedere overkapping wordt uitgevoerd in veiligheidsglas. Kortom, voor eenieder een juist passend model, altijd in topkwaliteit en met beste garanties.
Want een AURA koopt men voor een zwembadleven lang!

In de prachtige brochure ontdek je de vele mogelijkheden, neem er maar eens bij en ontspan terwijl je geniet van de mooiste zwembadoverkappingen en -afdekkingen.

Wilt u AURA live bewonderen? Dat kan ook!
Wij gaan graag met samen met jou naar de AURA Benelux Showroom om je uitleg te geven over de mooiste zwembadoverkappingen in de markt.

Meer info: aura.co.at