Bereid uw zwembad voor op de winter met CF Group Benelux

Het winterklaar maken van zwembaden is een cruciale stap om de kwaliteit van de voorzieningen tijdens de winter te behouden. Het negeren van dit onderhoud kan leiden tot dure schade en de levensduur van zwembaden in gevaar brengen. Eén van de belangrijkste producten om te overwegen zijn de winterafdekkingen, die een beschermende barrière vormen tegen bladeren en vuil. Sommige afdekkingen, zoals de Ivernéa van CF Group Benelux, beschermen de lamellen van de afdekking tijdens de actieve overwintering. Bij fabrikant-distributeur CF Group vind je daarnaast ook een uitgebreid assortiment aan overwinteringschemicaliën om ervoor te zorgen dat het water tijdens de koude periodes goed in balans is en om het zwembad in de lente gemakkelijker weer in gebruik te kunnen nemen. 

Eén van de belangrijkste aspecten van het overwinteren van een zwembad is het behoud van de waterkwaliteit. Zwembaden die in de winter niet onderhouden blijven, kunnen een broedplaats worden voor bacteriën en algen. Stilstaand water kan snel een kweekplaats worden voor infecties en een gevaar voor de volksgezondheid zijn. 

Zwembadonderhoud mag nooit verwaarloosd worden, want het garandeert de waterkwaliteit, beschermt de uitrusting en bespaart energie en kosten. CF Group Benelux is de ideale partner voor alle bedrijven die de zwembaden van hun klanten efficiënt en kosteneffectief willen onderhouden.

Heb je advies nodig over een succesvolle overwintering? 

Aarzel dan niet om contact op te nemen met CF Group Benelux via [email protected] of +32(0)2 648 17 82.

Meer info:
[email protected]
02 648 17 82