Beveilig je zwembad met de BWT Pearl Protect veiligheidsafdekking

Een veiligheidsafdekking biedt tal van voordelen voor je klanten: het beveiligt de toegang tot het zwembad, vermindert de verdamping van water, bespaart op verwarmingskosten en chemicaliën, en houdt het zwembad schoon.

Pearl Protect: snel te installeren en esthetisch verantwoord
BWT Pool Products introduceert de Pearl Protect bovengrondse zwembadafdekking. Deze stijlvolle afdekking voldoet aan de veiligheidsnormen, waaronder NF P90-308, en is uitgerust met een mechanisch eindpositiesysteem en een geanodiseerde aluminium motoras voor maximale betrouwbaarheid. Met een garantie van 5 jaar is deze afdekking geschikt voor zwembaden tot 10 x 5 meter.

Stijlvolle en aanpasbare functies
De BWT Pearl Protect is voorzien van elegante eindsteunen die optioneel kunnen worden uitgerust met sfeervolle ledverlichting op afstandsbediening.

De afdekking biedt verschillende aanpassingsmogelijkheden:

  • Kleurkeuze van de lamellen: met exclusieve pvc-lamellen, een anti-buigsysteem, ultrasoon gelaste eindfittingen, en lamellenmontage door middel van klemmen of schuiven. Beschikbare kleuren: wit, zand, grijs en lichtblauw.
  • Lamellenafwerking: gekarteld of gevormd, aangepast aan de exacte vorm van het zwembad.
  • Veiligheidssluitsysteem: voor montage op de zwembadwand of onder de boordstenen, met keuze uit eersteklas roestvrijstalen hulpstukken.
  • Kleurkeuze voor de steunen: beschikbare kleuren: wit, zand, taupe, turkoois blauw, antraciet grijs en lichtblauw.
  • RGB-ledverlichting: optioneel beschikbaar in de twee steunen.
  • Optionele draadloze transmitter.

De afdekking is uitgerust met een elektrolysercontactschakelaar die het waterbehandelingsapparaat instrueert om de chloorproductie te verminderen wanneer de afdekking gesloten is.

Meer info:
www.bwt.com/en-us