Steam Luxury Outdoor – Het nieuwe premium stoombad van Alpha Industries

Alpha Industries introduceert met trots hun nieuwste product: de Steam Luxury Outdoor, een eersteklas stoombad ontworpen voor ultiem buitenplezier.

Dit prachtige stoombad is verkrijgbaar in twee maten om aan diverse klantbehoeften te voldoen. De compacte versie meet 245 x 245 x 225 cm en biedt ruimte aan maximaal 6 personen, terwijl de grotere versie, met afmetingen van 305 x 245 x 225 cm, comfortabel plaats biedt aan 9 personen.

Wat de Steam Luxury Outdoor echt bijzonder maakt, is het schitterende ontwerp. De buitenkant is afgewerkt met hoogwaardig thermisch behandeld ayoushout, en het interieur is verfijnd met Ezarri-mozaïek voor een luxueuze uitstraling. Het plafond, met een afschot naar de achterwand, is afgewerkt met epoxy, wat zowel stijlvol als functioneel is.

Het interieur is volledig gemaakt van EPS, bekend om zijn superieure isolatie, waterdichtheid en bestendigheid tegen stoom. De bank is ook van EPS en heeft een recht onderstel en een afgeronde rand voor maximaal comfort. De voorwand van de stoomkamer is gemaakt van helder glas, wat zorgt voor een open en uitnodigende sfeer. Aan de zijwand bevindt zich een glazen deur met een D-handgreep, terwijl aan de overkant een extra raam van dubbel gehard helder glas in een aluminium frame de ruimte nog opener en esthetischer maakt.

Het hart van de Steam Luxury Outdoor is de OMEGA-stoomgenerator, die constante stoom levert met laag elektriciteitsverbruik en minimale onderhoudsvereisten. De generator is uitgerust met een aromapomp voor aromatherapie, waardoor je kunt genieten van aangename geuren. De bedieningseenheid is geavanceerd maar eenvoudig te gebruiken, en de stoomuitlaat is veilig afgeschermd met transparant veiligheidsglas.

Daarnaast is het interieur uitgerust met RGB-ledspots en -strips voor aanpasbare lichteffecten. Via de geïntegreerde bluetooth-luidsprekers kun je de perfecte soundtrack afspelen om je ontspanning te optimaliseren. Zo geniet je van je favoriete muziek terwijl je volledig tot rust komt in de stoom.

De Steam Luxury Outdoor biedt een ongeëvenaarde ontspannende ervaring en verandert elke buitenruimte in een sereen toevluchtsoord.

If you can dream it, we can build it.

Meer info:
www.alpha-industries.eu
www.alpha-wellness-sensations.be