De turbinezwemsystemen van BINDER: pure ontspanning zoals in de natuur

Even afstand nemen van het dagelijkse leven, je gedachten verzetten en iets goeds voor jezelf doen … Waar kan dat beter dan in je eigen zwembad? Met een turbinezwemsysteem van BINDER is het ontspannende effect nog groter. De unieke natuurlijke stroming is goed voor lichaam en geest.

Dit komt door de speciale technologie van de turbine-aangedreven tegenstroomsystemen die een brede, krachtige volumestroom genereert zoals in een rivier. De zwemmer wordt als het ware gedragen door het water, wat zorgt voor de optimale omstandigheden voor een zwemtraining. Wellnessbehandelingen zijn ook aangenamer en effectiever met turbinezwemsystemen.

Met de HydroStar of EasyStar-module voelt een duik in het zwembad als een korte vakantie, zonder de stress van reizen en lange wachttijden. Zwemplezier begint met een druk op de knop: de systemen worden bediend met een afstandsbediening, piëzoknop of de BINDER24 app. Vanaf dit jaar biedt BINDER een extra bedieningselement dat ledverlichting gebruikt om de sterkte van de stroming weer te geven.

HydroStar

BINDER biedt zijn turbinezwemsystemen aan in 2 versies: HydroStar is ideaal voor installatie in nieuwe zwembaden. EasyStar daarentegen is speciaal ontwikkeld voor inbouw in bestaande zwembaden. Beide systemen hebben een zeer korte installatietijd – EasyStar neemt zelfs maar een paar eenvoudige handelingen in beslag. De systemen zijn geschikt voor zwembaden van elk type: de min. afmetingen zijn slechts 4,50 x 2,50 m of 5,50 x 2,50 m.

BINDER’s turbinezwemsystemen zijn verkrijgbaar met debieten van 160 tot 1200 m3 per uur en verbruiken slechts 20% van de energie die pompgestuurde tegenstroominstallaties nodig hebben. 

EasyStar

Meer info:
www.binder24.com