Bezoek Alpha op Batibouw!

Dit jaar pakt Alpha Industries stevig uit op Batibouw in Brussel. Op ruim 200 m2 aan standruimte, toont de wellness marktleider 3 verschillende modules:

  • Bath:  een exclusief badkamerconcept met afwerking in Slate Lite steenfineer.
  • Mirage: een design concept voor sauna en hammam afgewerkt met fijne houten latten.
  • My spa: een hoogwaardig experience-concept voor in- en outdoor wellness met afwerking in thermo ayous.

Bovendien is er de voorstelling van het Alpha Spa assortiment. In samenwerking met de Spaanse producent Iberspa presenteert Alpha Industries professionele overloop-spa’s met buffertanks en filtersystemen inclusief automatische chloordosering. Deze kunnen in- en opgebouwd worden, waarbij de filtersystemen zich in de aparte technische ruimte bevinden.

Deze hoogwaardige spa’s zijn verkrijgbaar in RVS, acryl, hout en mozaïek. Het uitzonderlijk mooie design heeft verschillende omkastingsopties in o.a. Corian®, thermisch behandeld Ayous, steenfineer ,Woodermax®. Je kan kiezen uit een hele reeks eigen ontwerpen van Alpha Wellness Sensations en de spa’s kunnen volledig worden ingebouwd. Tenslotte is er ook een ruim assortiment privé spa’s en zijn er zelfs swimspas voor de liefhebbers met iets meer “armslag”.

En wat dacht u van de Dornbracht Spa Solutions. Deze marktleider heeft ons gevraagd om zijn complete doucheoplossingen met geïntegreerde waterprogramma‘s voor badkamer of spa in de wellness-branche te vertegenwoordigen. Verschillende straaltypes alsook verschillende kleurlicht-scenario’s verenigen zich tot een emotionele waterbeleving die voor nieuwe levensenergie zorgt.

Het subtiel gebruik van licht creëert hierbij een unieke beleving voor lichaam en geest. Perfect geïntegreerd en soms nagenoeg onzichtbaar kunnen deze producten als unieke interieur-oplossing worden geïnstalleerd in ieder architecturaal ontwerp. Ze bieden wellness en comfort voor het hele lichaam, maar ook oplossingen voor specifieke lichaamszones zoals rug, benen of voeten.

Kortom hiermee vervolledigt Alpha Industries haar reeds zeer uitgebreid aanbod om aldus de totaalrealisator van uw wellness-dromen te kunnen worden!