CHEMICALIËN BIJ SCP BENELUX, een extra service…

Jaar na jaar breidt SCP Benelux haar assortiment van desinfectie- en onderhoudsproducten voor zwembaden en spa’s uit om aan alle verwachtingen van haar klanten te voldoen.

In onze catalogus van 2020 kunt u de assortimenten vinden of ontdekken.

ACTI (exclusief SCP) met alle noodzakelijke producten voor chloordesinfectie, pH en TAC-regeling en aanvullende behandelingen zoals vlokmiddelen, anti-kalkaanslag, filter- en waterlijn-reinigers, anti-algen, overwinteringsproducten en tenslotte het ACTI EXPERT programma met de vloeibare zwembadafdekking, anti-fosfaatmiddelen, Metal’Fix, Alkafix en natuurlijk klaringsmiddel.

MELPOOL waarvan de producten reeds voor Nederland gekeurd zijn, zijn nu ook bij ons verkrijgbaar voor België.

HTH® en diens gechloreerde producten programma zonder stabilisator, alsmede alle gebruikelijke aanvullende producten: pH+, pH-, Alkanal, RegularFloc patroon, Borkler Gel, Metalstop en testers (vloeibaar of DPD-tabletten).

AQUAFINESSE (exclusief SCP) en al zijn desinfectie- en onderhoudsproducten voornamelijk voor spa’s maar ook voor zwembaden, die het mogelijk maken de hoeveelheden chloorhoudende producten die gewoonlijk worden gebruikt aanzienlijk te verminderen. Het assortiment wordt uitgebreid met onze Switch Kit, het nieuwe maandelijkse startpakket.

LO-CHLOR: Met 4 nieuwe producten: No More Metal, No More Scale, Multi Stain Remover en de Miraclear Cube.

Tot slot ons niet te vergeten traditioneel assortiment van FLOVIL.

 

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en aanbiedingen op maat [email protected]

 

SCP BENELUX NV
Maalbeekweg 21 – B-1930 Zaventem
Tel.: +32 (0)2 386 03 40 / Fax: +32 (0)2 386 03 41
[email protected]