Bij PPG Belgium draait het om intelligente zwembadtechnologie

Ontdek dit ‘State-of-Art’ zwembadproject. Dankzij de integratie van twee vooraanstaande PPG Belgium producten, de InverX warmtepomp en een stijlvolle Aquadeck afdekking, zorgen we voor een knap design, een snellere opwarming van het water én een laag energieverbruik.

De InverX is zonder twijfel de meest revolutionaire warmtepomp in de afgelopen jaren. InverX regelt zichzelf en werkt uiterst efficiënt. In combinatie met een 24-uursfiltratie, gaat de warmtepomp traag draaien en dus veel minder energie verbruiken. Zo kan jouw klant zijn energiekosten aanzienlijk verlagen. Daarnaast beschikt InverX over de gepatenteerde Turbo Silence Tech®: muisstil krachtige turbo prestaties leveren.
Met Aquadeck® kies je voor een topproduct. Een Aquadeck® zwembadafdekking doet meer dan enkel verdamping tegengaan. Deze cover werkt feilloos, zorgt voor veiligheid, bespaart energiekosten dankzij de integratie van de solarcellen die warmte opnemen en vasthouden én ziet er ook nog eens geweldig uit.

Aquadeck in combinatie met InverX? Dé ideale combinatie voor een energiezuinig zwembad dat warmteverlies tot een absoluut minimum beperkt!

Meer weten over deze producten?
Aarzel niet om PPG Belgium te contacteren via [email protected] of +32(0)56 78 20 57.

Meer info:
+32 56 78 20 57
[email protected]
www.polletpoolgroup.be