Leestip: In+Outdoor living in stijl van Patrick Retour 

“Als het klikt tussen binnen en buiten, dan mag je spreken van een cosy thuishaven waar het altijd goed is om aan te meren.” Het boek In+Outdoor living in stijl van Patrick Retour slaat een brug tussen huis en tuin. Hoe kan je de inrichting van de tuin afstemmen op het interieur van een woning? Dat is de hamvraag die in het boek behandeld wordt.

Kleppers van specialisten passeren de revue in deze luxueuze uitgave. Je proeft het neusje van de zalm op vlak van keukenapparatuur met V-ZUG. Dauby, schrijnwerkerij Den Stal en kunstenaar Thierry Van Vreckem geven een nieuw elan aan landelijk wonen. Wienerberger brengt zoden aan de dijk voor het klimaat. Cools toont zwemvijvers en SUNS het nieuwste tuinmeubilair. Tuinarchitecten Bart Monbaliu, Stijn Cornilly en Alain Dor zetten een boom op over het mooie buitenleven. En met het vakantieverblijf Pure C is het op het eiland Kreta wegdromen geblazen.

Ontwerpers en aannemers projecteren hun input op het canvas van de werkelijkheid, zodat de puzzel past. Met dit boek in de aanslag creëer jij unieke paradijzen waarvan je met volle teugen kunt genieten. 

‘In+Outdoor living in stijl’, inmiddels al het 37e boek van Patrick Retour, is daarbij een ideaal naslagwerk.

Meer info:
chicgardens.be/product/inoutdoor-living-in-stijl/