BINDER belooft je vakantie met één druk op de knop

Duik erin en ontspan: het unieke EasyStar-tegenstroomsysteem van BINDER maakt van je zwembad een echte vakantieplek. Dit apparaat zorgt voor een stroming zoals in een rivier, is gemakkelijk te gebruiken en de instellingen zijn snel aan te passen.

Geen rit naar het zwembad of geen vlucht naar het strandparadijs nodig! Met EasyStar van BINDER is zwemplezier heel dichtbij – midden in de tuin. Het geheim van dit bijzondere tegenstroomsysteem: het werkt met turbines in plaats van pompen. Hierdoor ontstaat een brede, krachtige stroming die gelijkmatig rond de zwemmer stroomt. Of het nu gaat om duurzwemmen, wellness-oefeningen, aquarobics of gewoon spetteren – EasyStar brengt plezier in het zwembad.

Het systeem is eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening of via de optioneel verkrijgbare BINDER24-app. Met de app heb je de mogelijkheid om individuele trainingsprogramma’s aan te maken en trainingsgegevens op te slaan.

Het EasyStar tegenstroomsysteem is speciaal ontwikkeld om achteraf in bestaande zwembaden in te bouwen. De specialist schroeft het apparaat eenvoudigweg vast aan de rand van het zwembad, grondwerken of complexe elektrische installaties zijn niet nodig. Voor de stroomvoorziening is een standaard huishoudelijke stroomaansluiting voldoende. BINDER biedt het systeem aan in zes prestatieklassen met volumestromen tot 550 m3 per uur.

Het systeem is niet alleen eenvoudig te bedienen, maar vereist ook weinig onderhoud en is goedkoop in gebruik. Het gebruikt slechts 20 tot 50 procent van de energie die pompbediende systemen nodig hebben. EasyStar – dat betekent lage kosten, maar veel plezier op vakantie thuis.

Meer info:
www.binder24.com/nl/productwereld/inbouwinstallaties/