Alpha Industries presenteert twee prachtige sauna’s: Helsinki en Shruns

Helsinki
Helsinki is een prachtige sauna die het voor de hand liggende van een zweetbeurt aanvult met een betekenisvolle ervaring van wellness. Niets meer of niets minder dan hoogwaardige materialen en puur vakmanschap zorgen ervoor dat je je kunt concentreren op je gedachten en gevoelens zonder dat je wordt afgeleid door het design.

Deze sauna is perfect geschikt voor maximaal vier personen. De binnen- en buitenafwerking is gemaakt van Thermo vuren, een houtsoort die maatvast en bestand tegen houtrot is. Thermo-hout heeft een hard en glad oppervlak dat de esthetiek van de constructie te versterkt. Maar het is niet het enige voordeel; het is ook duurzaam, schoon, ecologisch en geschikt voor hoge temperaturen. De banken, rugleuning en ovenbeschermrooster zijn gemaakt van ayoushout. Dit is het beste hout voor sauna-interieurs, vooral voor oppervlakken die in contact komen met de huid, vanwege het gebrek aan splinters en het lage harsgehalte. Het eenvoudige ontwerp maakte deze sauna gemakkelijk en efficiënt in het gebruik, zonder dat er speciale instructies of ondersteuning nodig zijn. Voor ons staan ​​comfort en veiligheid op de eerste plaats.

Shruns
Deze elegante en comfortabele sauna biedt een perfecte balans voor wie op zoek is naar ontspanning met een moderne interpretatie van traditie. Het summum van een kwaliteitssauna die ook nog eens betaalbaar is.

Shurns is perfect voor liefhebbers van traditionele Finse sauna’s met een eenvoudig ontwerp. De vele donkere en goed doorgroeide noesten van dit delicate Scandinavische vurenhout geven dit naaldhout zijn mooie uitstraling. Scandinavische dennen groeien in de buurt van de poolcirkel, waar extreme kou de groeisnelheid veel langzamer maakt; dergelijke omstandigheden hebben dit hout erg dicht gemaakt met een hogere dichtheid dan sneller groeiende soorten, dus perfect voor de hoge temperatuur van de sauna. Een groot voordeel van dit hout is ook de geurige aroma dat een kalmerend effect heeft en ons aanmoedigt om te vertragen. Het rustieke hout is perfect in balans met het elegante ledlicht achter de rugleuning en het zwarte ovenbeschermingsrooster. De perfecte balans tussen traditie en moderniteit.

Meer info:
www.alpha-industries.eu
www.alpha-wellness-sensations.be