BINDER: de optimale training dankzij turbinekracht!

Met één druk op de knop veranderen de turbinezwemsystemen van BINDER elk zwembad in een heus fitnesscentrum. De brede, krachtige volumestroom die gegenereerd wordt, lijkt op de stroming van een rivier en is fantastisch om baantjes in te zwemmen. Gebruikers kunnen de intensiteit nauwkeurig aanpassen naar hun individuele trainingsniveau. Met afstandsbediening, knop of via de BINDER24-app: de turbinezwemsystemen van BINDER zijn zeer eenvoudig te bedienen.

Met BINDER geniet je van een optimale training in elk type zwembad. Van bouwkundige zwembaden tot monoblokken, zelfs van inox of met glazen wanden; in skimmer- en overloopzwembaden; in zwembaden op balkons, daken en jachten; en ook in natuurzwembaden of zwemvijvers: de turbinezwemsystemen zijn er compatibel mee.

HydroStar van BINDER is een turbinezwemsysteem dat geïntegreerd wordt in de rand van het zwembad. Dit systeem genereert debieten van 160 m3 tot 1.200 m3 per uur en is ideaal voor zwembaden die nog gebouwd moeten worden. Het EasyStar turbinezwemsysteem van BINDER is dan weer geschikt voor bestaande zwembaden. Deze elegante oplossing is bekroond met de German Design Award. Je hangt de EasyStar gewoon over de rand van het zwembad en schroeft hem vast: een paar simpele stappen volstaan ​​en de training kan beginnen. EasyStar is leverbaar met debieten van 160 m3 tot 550 m3 per uur.

Overigens werken de turbinezwemsystemen van BINDER zeer efficiënt: ze worden aangedreven door een energiezuinige 24 V-elektromotor. Een standaard huishoudelijke 230 V aansluiting is voldoende. Daarnaast hebben de systemen nauwelijks onderhoud nodig en zijn ze wintervast.

Accessoires voor de turbinezwemsystemen zijn stijlvolle ledverlichting en de BINDER24-app. Enerzijds kan het programma worden gebruikt om de verlichting aan te sturen. Aan de andere kant kun je de app gebruiken om je eigen trainingen samen te stellen of vooraf ingestelde oefeningen te volgen.

Meer info:
www.binder24.com