Ontdek CFDome: dé revolutionaire opblaasbare koepel voor buitenopstellingen

De zwembadbouwsector evolueert snel en professionals zijn voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen om hun werk op de werf te optimaliseren. Met dit in het achterhoofd biedt CF Group Benelux de CFDome aan, een product speciaal ontworpen voor buitenterreinen.

Een van de grote voordelen van de CFDome is zijn vermogen om bescherming te bieden tegen slechte weersomstandigheden. Dankzij de sterke en resistente opblaasbare structuur biedt deze koepel totale bescherming tegen regen, sneeuw, wind en zelfs uv-stralen. Professionals kunnen dus met een gerust hart werken, zonder onderbrekingen door slecht weer met kortere bouwtijden en een hogere productiviteit als resultaat.

Een ander belangrijk voordeel van de CFDome is het transportgemak. De koepel kan je eenvoudig laten leeglopen, waardoor hij compact en praktisch te vervoeren is. Hij kan zelfs in een standaard break voertuig worden vervoerd! Professionals kunnen de koepel meenemen naar verschillende locaties zonder zich zorgen te maken over de logistiek.

De CFDome biedt ook aanzienlijke energiebesparingen dankzij de 220V (15A) stroomvoorziening. Het lagere energieverbruik maakt dit product duurzaam en houdt rekening met het milieu.

De CFDome is gemaakt in Europa en is extreem robuust. De solide, betrouwbare structuur garandeert een uitzonderlijke weerstand. Zelfs in het geval van een scheur zal de koepel niet instorten, waardoor de veiligheid van de professionals die binnen werken gegarandeerd is. Bovendien wordt de CFDome geleverd met een volledige reparatieset, zodat eventuele herstellingen snel en effectief kunnen worden uitgevoerd.

Zoals u ziet is deze opblaasbare koepel een onmisbare bondgenoot voor zwembadprofessionals. Voor meer informatie, aarzel niet om contact op te nemen met CF Group Benelux.

Meer info:
[email protected]
02 648 17 82