BINDER: fit door turbinevermogen

De turbinezwemsystemen van BINDER maken van elk zwembad een attractie voor het hele gezin. Of het nu gaat om duurzwemmen, wellness of lekker spetteren: met de installatie van HydroStar of EasyStar wordt alles veel leuker. Maar welke versie is het beste?

Bij BINDER vind je zowel een vaste als restrofit-versie van het turbinezwemsysteem. Beiden zijn in verschillende prestatieniveaus te verkrijgen. De klant kan kiezen tussen een enkele en een dubbele turbine. Maar zelfs de versie met een enkele turbine verschilt aanzienlijk van conventionele tegenstroomsystemen. Dit komt door de unieke technologie die een veel bredere en comfortabelere doorstroming creëert dan pompaangedreven systemen. De volumestroom biedt een gevoel van zwemmen als in een rivier en kan individueel worden geregeld met de afstandsbediening, piëzo-knop of via de optionele BINDER24-app. De turbinezwemsystemen met één turbine zijn leverbaar met debieten van 160 m3, 215 m3, 275 m3 en 600 m3 per uur.

Deze waterbeleving is niet te vergelijken met de standaard tegenstroominstallaties. Wie kiest voor een dubbele turbine, geniet van een nog bredere en comfortabelere stroming die je stabiel houdt. De optimale omstandigheden worden gecreëerd voor een intensieve en technische training. Tegenstroominstallaties met dubbele turbines zijn leverbaar in uitvoeringen met volumestromen van 320 m3, 430 m3, 550 m3 en 1.200 m3 per uur. Alle turbinezwemsystemen van BINDER worden gekenmerkt door comfortabele bediening, eenvoudige installatie en geluidsarme werking. Doordat er geen aparte droogruimte nodig is en de glijlagers van de aandrijving worden gesmeerd door het water, zijn de systemen ook zeer onderhoudsvriendelijk. Als je wilt, kun je het unieke zwemgevoel zelf ervaren met een gratis proefzwemmen.

Meer info:
www.binder24.com/nl/proefzwemmen