BINDER: groot zwemplezier, snelle montage

De turbinezwemsystemen van BINDER zijn niet alleen krachtiger en efficiënter dan vergelijkbare systemen op de markt. Ze zijn ook veel sneller te installeren. Als zwembadbouwer profiteer je meerdere manieren van de unieke producteigenschappen.

Het werkingsprincipe van HydroStar en EasyStar is gebaseerd op turbines en niet op pompen zoals bij conventionele tegenstroomsystemen. Hierdoor is de stroming van de turbinezwemsystemen breed en krachtig i.p.v. een compacte straal die maar op bepaalde punten het lichaam raakt. De volumestroom is te vergelijken met de stroming van een rivier. 

Het speciale ontwerp van van HydroStar en EasyStar heeft ook een groot voordeel voor zwembaddealers: Omdat geen aparte droogruimte of ingewikkelde leidingen nodig hebben, zijn ze zeer eenvoudig te installeren. Dit verkort de installatietijd aanzienlijk. Terwijl voor pompaangedreven systemen ongeveer twee dagen nodig zijn, is de installatie van HydroStar na ruim drie uur voltooid. Nog sneller gaat het met het EasyStar-uitbreidingssysteem: het wordt gewoon over de randsteen van het zwembad gehangen en vastgeschroefd.

De turbinezwemsystemen zijn geschikt voor alle zwembadtypes en zorgen ook in kleine zwembaden voor een groot zwemplezier. De installatie is reds mogelijk bij zwembaden met de minimale afmetingen van 5 x 2,50 m. Omdat de systemen 50 tot 80 procent minder stroom verbruiken t.o.v. andere systemen, bespaart de eindklant ook nog eens veel geld. Ook de vakhandel profiteert, want energie-efficiëntie is een belangrijk beslissingscriterium bij de aanschaf van elektrisch aangedreven apparaten.

Gratis proefzwemaanbiedingen zijn ook een belangrijk verkoopinstrument voor speciaalzaken. Veel klanten besluiten na het testen een systeem te kopen. BINDER biedt daarom niet alleen zelf proefzwemmen aan, maar ondersteunt ook vakhandelaren met huursystemen en scherp geprijsde apparaten voor hun demonstratiebad.

Meer info:
www.binder24.com/nl/proefzwemmen/