BINDER: van zwembad naar fitnesscentrum in een vingerknip

Steeds vaker verandert men het zwembad in een heus fitnesscentrum met de installatie van een tegenstroominstallatie. Met de turbinezwemsystemen van BINDER worden duurzwemmen en aquarobics nog eenvoudiger. En ook voor de vakhandel bieden deze kwaliteitssystemen tal van voordelen.

De volumestroom van de HydroStar en EasyStar turbinezwemsystemen kan je vergelijken met die van een rivier: breed en krachtig voor een echt zwemgevoel. En ook speciaalzaken profiteren van het bijzondere design van de tegenstroomsystemen van BINDER. Omdat ze compact zijn en geen aparte droogruimte of complexe leidingen nodig hebben, zijn ze snel en eenvoudig te installeren.

Het monteren van de HydroStar duurt slechts een paar uur. Met het EasyStar retrofit-systeem gaat het nog sneller: hang hem eenvoudig over de rand van het zwembad en schroef hem vast. De turbines zijn onderhoudsvrij en de systemen zijn winterhard. In tegenstelling tot conventionele pompgestuurde systemen hoeven de turbinezwemsystemen bovendien niet te worden verwijderd in de winter.

HydroStar en EasyStar overtuigen door hun elegante design. Beide modellen werden bekroond met de German Design Award. HydroStar kan bovendien worden uitgerust met elegante, dimbare sfeer ledverlichting voor de installatieschacht of de stijlvolle ledlichtring.

Bovendien zijn de BINDER-systemen eenvoudig te bedienen: de volumestroom kan via de afstandsbediening of met een smartphone of tablet worden geregeld. Hiervoor hoeven gebruikers alleen maar de gratis BINDER24-app te downloaden. In deze app vind je ook vooraf ingestelde trainingsprogramma’s en kan je een gedetailleerde evaluatie van je eigen prestatiegegevens bekijken. De turbinezwemsystemen zijn geschikt voor alle zwembadtypes en verbruiken tot 80 procent minder elektriciteit dan andere systemen. Op de beurs “Piscina & Wellness” van 27 tot 30 november 2023 in Barcelona kan je de turbinezwemsystemen in actie ervaren in hal 2, stand E29.

Meer info:
www.binder24.com