Alpha Industries geeft Chaleur Sauna een geweldige update

De Chaleur Sauna’s van Alpha zijn al een tijdje bekend onder het grote publiek, maar onlangs kreeg dit model een mooie update. De binnenkant wordt nu standaard afgewerkt met 125 x 12.5 cm brede, verticaal geplaatste profielen die prachtig geolied kunnen worden in diverse kleuren. Maar de binnen- en buitenafwerking kunnen natuurlijk worden aangepast aan de voorkeuren van de klant of het huisontwerp. Daarvoor biedt het merk een breed scala aan opties, waaronder de nieuwe houten latjes afwerkingsproduct met 19 kleur keuzes

Het plafond van de sauna heeft ook een nieuw ontwerp gekregen. Er is nu een kleine opening tussen het punt waar het plafond en de muur samenkomen, waardoor het lijkt alsof het plafond zweeft. Deze toevoeging geeft de Chaleur sauna direct een moderne uitstraling, en bovendien vereenvoudigt het nieuwe plafond de installatie van de sauna.

Het meest interessante onderdeel van het nieuwe ontwerp zijn de banken. De neus, afgesneden op 45° en afgerond, geeft een unieke vorm aan de esthetiek van de sauna. De profielen die bij de constructie van de banken zijn gebruikt, zijn minutieus in een hoek van 30° gezaagd, zodat ze bij het samenkomen zo perfect aansluiten zodat je niet meer door de bank heen kunt kijken.

De deur wordt nu standaard geleverd met luxe scharnieren en handvat van het Duitse kwaliteitsmerk Pauli. Zowel de handgreep als de scharnieren zijn beschikbaar in zes verschillende kleuren voor persoonlijke aanpassing.

De vernieuwde Chaleur is uitgerust met dezelfde kachel als voorheen, Alpha Heat, met het verschil dat deze nu zwart is voor een elegantere uitstraling. Het bedieningspaneel bevindt zich binnenin de sauna, waardoor het gebruiksgemak wordt vergroot.

De verlichting in dit nieuwe model komt standaard in warm witte ledstrips in de rugleuningen. Deze strips worden stevig bevestigd in een aluminium profiel en beschermd met een speciale acrylplaat.

Deze opvallende transformatie van het Chaleur-model onderstreept de voortdurende inzet van Alpha Industries voor kwaliteit en innovatie. De vernieuwde sauna combineert een verfijnd ontwerp met gebruiksgemak en zal ongetwijfeld de wensen van veeleisende klanten vervullen.

If you can dream it, we can build it.

Meer info:
www.alpha-industries.eu
www.alpha-wellness-sensations.be