19 verschillende kleuren: ontdek de nieuwe houtafwerkingen van Alpha Industries

Met trots presenteert Alpha Industries 19 nieuwe houtafwerkingen voor jouw wellnessinstallatie. Met deze nieuwe kleuren geef je de wellnessruimte meteen een hedendaagse, elegante en verfijnde uitstraling. Deze afwerkingen zijn vakkundig vervaardigd om design te combineren met een geavanceerde geluidsabsorptie. Bovendien laat de hoeveelheid aan opties je toe om je ontwerp tot in de perfectie afstemmen op de vraag van de klant.

Deze nieuwe afwerkingen bestaan uit drie essentiële componenten – vilt, profielen en het oppervlak – en zijn een voorbeeld van zowel innovatie als duurzaamheid.

Gerecycleerd vilt

Omdat Alpha Industries als bedrijf enorm is toegewijd aan het maken van duurzame producten, is het akoestische vilt van deze panelen gemaakt van gerecycleerd plastiek. Deze milieubewuste keuze minimaliseert niet alleen de hoeveelheid afval, maar transformeert/upcycled dit afval in een functioneel en visueel aantrekkelijk interieurelement.

Stevige profielen

De structurele integriteit wordt verzekerd door vezelplaatprofielen met gemiddelde dichtheid. Deze profielen zijn 2400 mm lang, met een elegante breedte van 27 mm en een diepte van 13 mm. Hun precieze afstand van 13 mm geeft een gevoel van orde en verfijning aan het algehele ontwerp.

Duurzame houtoppervlakken

De oppervlaktelaag is versierd met hout afkomstig uit duurzame bosbouwpraktijken. Deze bewuste keuze voegt niet alleen een voortreffelijke tastbare en visuele aantrekkingskracht toe, maar sluit ook aan bij onze toewijding aan het behoud van het milieu.

Het doel van Alpha Industries is om het aanbod aan producten naar een nieuw niveau van uitmuntendheid te tillen, waardoor de klanttevredenheid wordt gegarandeerd en een nieuwe standaard wordt gezet in de wellnessindustrie.

If you can dream it, we can build it.

Meer info:
www.alpha-industries.eu
www.alpha-wellness-sensations.be