HydroStar & EasyStar: het hoogtepunt voor elk zwembad 

De unieke en sterke stroming van de HydroStar en EasyStar turbinezwemsystemen overtuigen steeds meer zwembadfans. En dat is niet verwonderlijk, deze systemen veranderen elk zwembad met één druk op de knop in een waar zwemparadijs. Ook voor de vakhandel is dit goed nieuws, want de apparaten van BINDER zijn snel en eenvoudig te installeren.

De grote, krachtige volumestroom van de turbinezwemsystemen lijkt op de stroming van een rivier. Bovendien zorgen de tegenstroomsystemen niet alleen voor een heel bijzonder, natuurlijk zwemgevoel. De volumestroom tilt het lichaam gelijkmatig op, zodat je je volledig op je training kunt concentreren. Dit onderscheidt HydroStar en EasyStar duidelijk van pompgedreven tegenstroominstallaties: hun stroming doet vaak meer denken aan een massagestraal en laat geen langdurige zwemtraining toe. 

BINDER produceert zijn turbinezwemsystemen in verschillende uitvoeringen met debieten van 160 m3 tot 1.200 m3 per uur. De installatie is zeer eenvoudig voor de vakhandelaar: je hebt maar ongeveer een uurtje of drie nodig om HydroStar te installeren – met conventionele systemen duurt de installatie daarentegen vaak twee dagen.

Heeft de eindklant een bestaand zwembad? Ook dan kan men genieten van het zwem- en badplezier dat de BINDER-systemen bieden. BINDER heeft EasyStar speciaal ontwikkeld om achteraf in te bouwen bij bestaande zwembaden. Het tegenstroomsysteem is nog compacter dan HydroStar en kan door zwembadprofessionals in slechts enkele stappen aan de zwembadrand worden gemonteerd. 

Dit jaar viert BINDER GmbH & Co. KG niet alleen zijn 20e bedrijfsjubileum – het bedrijf verhuist ook naar een nieuw hoofdkantoor. Overigens kan het vakpubliek het originele turbinezwemsysteem live ervaren op de Aquanale in Keulen, op de ZwembadBranche Dag in Barneveld (NL) en op de beurzen in Montpellier en Barcelona.

Tot dan! 

Meer info:
www.binder24.com