BINDER verandert het zwembad in een plezierbad

De unieke stroming van de turbinezwemsystemen van BINDER verandert elke duik in het zwembad in een echte belevenis. Ook voor hotels zijn deze zwemsystemen interessant: dankzij HydroStar en EasyStar kunnen ze hun zwembad met één druk op de knop omtoveren tot een echte wellnessoase.

De volumestroom van de turbinezwemsystemen voelt alsof je in een rivier aan het baden bent. Dit gevoel ontstaat door de bijzondere techniek waarover alleen BINDER tegenstroomsystemen beschikken. De turbine creëert een brede krachtige stroom die het lichaam gelijkmatig ondersteunt en in balans houdt. Hierdoor kan de zwemmer zich volledig concentreren op zijn techniek.

Maar dat is nog lang niet alles. De turbinezwemsystemen verhogen met hun volumestroom de waterweerstand en verhogen zo ook de effectiviteit van wellnessoefeningen. Ook zijn de faciliteiten zeer geschikt voor gezondheidstrainingen als onderdeel van revalidatie. En voor waterpret met kids is deze natuurlijke stroming een spetterende waterattractie.

Of het nu gaat om hotelzwembaden of privézwembaden: de turbineaangedreven tegenstroomsystemen kunnen snel worden geïnstalleerd. Twee tot drie technici hebben slechts ongeveer drie uur nodig om de permanent geïnstalleerde HydroStar-versie te installeren. Met EasyStar gaat het nog sneller: het retrofitsysteem wordt eenvoudig over de rand van het zwembad gehangen en stevig vastgeschroefd.

De unieke stroom en eenvoudige installatie zijn niet de enige voordelen van de turbinezwemsystemen: ze hebben geen stroomaansluiting nodig en gebruiken tot 80 procent minder elektriciteit dan vergelijkbare apparaten. De systemen worden comfortabel bediend via een piëzo-knop, afstandsbediening of de BINDER24-app.

Als je wilt, kan je de tegenstroomsystemen uitgebreid testen tijdens een gratis proefzwemsessie. Meer informatie vind je op www.binder24.com/nl/proefzwemmen

Meer info:
www.binder24.com