Blue Drops: introductie blueplus LIGHTS

Na meer dan 18 maanden intensieve testing en productontwikkeling stellen wij met trots onze blueplus LIGHTS voor aan alle professionele zwembad-intstallateurs en -fabrikanten. Dankzij de allernieuwste technologie in de ledverlichting bieden wij onze klanten een uiterst betrouwbaar product voor alle type zwembaden (beton, liner, monoblock …).

Doordat alle technologie (printplaten, microchips …) zich niet meer in de lamp bevindt maar in een externe controller, reduceren wij alle mogelijke problemen (oververhitting, doorbranden …) met bijna 100%. Ook een verstoorde waterbalans kan op zijn beurt geen invloed meer hebben op de levensduur van onze lampen nu dat rechtstreeks contact werd uitgesloten.

Dankzij onze gelijkstroomtechnologie maken we ook komaf met synchronisatieproblemen. Spanningsverschillen op het elektriciteitsnet worden nu opgevangen waardoor onze RGB-uitvoering niet asynchroon kan lopen bij het installeren van meerdere spots.

Als bijkomend voordeel leveren wij al onze spots met een Plug&Play Connector (standaard 24 meter). Als installateur hebt u hiermee de mogelijkheid om onze lampen rechtstreeks aan te sluiten in het technisch lokaal. Weg met alle zorgen over waterdichte verbindingen en connectiedoezen onder het terras. Is de afstand van zwembad naar technische ruimte wel groter dan 24 meter? Dan hebben wij de optie om de Connector aan te leveren met 45 meter kabel. Kom je er dan nog niet? Dan kunnen onze kabels, dankzij onze nieuwe technologie, perfect verlengd worden zonder rekening te moeten houden met de sectie hiervan.

Tenslotte zijn er voor al onze modellen ook een intuïtieve afstandsbediening of smartphone applicatie via wifi beschikbaar.

Ook benieuwd naar onze blueplus LIGHTS? Aarzel dan niet om contact te nemen met ons verkoopsteam. Zij zullen met plezier alle details nog eens uit de doeken doen.

Meer info:
Team Blue Drops
[email protected]
www.bluedrops.eu