SCP BENELUX – Alles wat u nodig heeft voor waterbehandeling!

Producten en apparatuur voor waterbehandeling van zwembaden en spa’s zijn altijd een belangrijk onderdeel geweest van het aanbod van SCP Benelux. Hieronder vindt u een selectie van de nieuwste producten die in 2022 aan ons waterbehandelingsaanbod zijn toegevoegd.

DE TOP 5 PRODUCTEN

Met onze Top 5 producten – DUO pH RX van Avady, Aquarite Flo Advanced van Hayward, Promatic Lifeguard van Davey en de Quantum of UV-C van Elecro – voorziet SCP in al uw behoeften op het gebied van waterbehandeling door efficiëntie en betrouwbaarheid te combineren.

DE NIEUWSTE PRODUCTEN

Electrolyser ‘PoolFresh’ van Davey – De compacte en eenvoudige electrolyser.
Deze electrolyser is geschikt voor baden tot 100m3 en werkt met een zoutgehalte tussen 3 en 6 g/l (4,5g/l aanbevolen). De inline cel, reeds getest en goedgekeurd door zwembadprofessionals en gebruikers, kan zowel in horizontale als verticale positie geïnstalleerd worden. Andere kenmerken van het apparaat: een in de cel geïntegreerde flow switch, een polariteitsomkering elke 8 uur van effectieve productie, een visueel alarm en aanpassing van de productie in geval van storing. Een snel en eenvoudig met geïntegreerd waterpas bevestigingssysteem, een « Plug & Play » aansluiting en reset zekering maken het onderhoud eenvoudig en de PoolFresh wordt geleverd met aarding en plug voor eenvoudig schoonmaken van de cel.

Professionele wateranalyse fotometer ‘Spin Touch™’ van LaMotte – De ultieme geautomatiseerde wateranalyse!
De innovatieve WaterLink® Spin Touch™ fotometer voert alle zwembad- en spa wateranalyses uit! Vul gewoon een reagensschijfje met een waterstaal geïnjecteerd met behulp van de bijgeleverde injectiespuit (3 ml is voldoende), plaats het in de fotometer en klik op “Start” om de analyses automatisch uit te voeren in minder dan één minuut!

SCP Benelux biedt ook waterbehandelingsproducten voor zwembaden en spa’s van bekende merken: AquaFinesse, hth, Lo-Chlor, Melpool en het exclusieve ‘ACTI’ programma van SCP,die allemaal te vinden zijn op de website www.acti-chemical.com , samen met een verklarende woordenlijst voor alles wat met waterbehandeling te maken heeft.

U vindt ons volledig aanbod van behandelingsproducten in onze algemene catalogus 2022.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, of om te bestellen, via [email protected]

Meer info:
SCP BENELUX NV
21 Maalbeekweg, B-1930 Zaventem
Tel.: +32 (0)2 386 03 40 / Fax: +32 (0)2 386 03 41
[email protected]