Bluematic: het smart energy management system van bluedrops

Werk als zwembadbouwer mee aan het zwembad van de toekomst en bouw slimme zwembaden!
Bluematic verhoogt het gebruik van zelfopgewekte energie (door zonnepanelen) in zwembaden dankzij de P1 Data Module en Pool Command. Het resultaat is een slim zwembad met een beperkte energiekost. Bluematic is zowel geschikt voor nieuwe zwembaden als voor renovatietoepassingen.

Smart energy management system
Met bluematic transformeer je gemakkelijk elk zwembad in een slim en energiezuinig project. Bovendien wordt het met de app zeer eenvoudig voor de eindgebruiker om het zwembad te bedienen en het energieverbruik onder controle te houden. Daarnaast is er een professioneel platform voorzien voor de installateurs waarmee het zwembad vanop afstand kan worden gemonitord. Door andere blueplus toestellen zoals de filterpomp, warmtepomp en waterbehandeling aan bluematic te koppelen, krijg je inzicht in alle parameters van het zwembad.

De bluematic P1 Data Module registreert via de P1 poort van de digitale meter de meterstanden en toont het actuele verbruik alsook de eventuele overproductie van de zonnepanelen. Zo kan bv. de warmtepomp het zwemwater automatisch opwarmen wanneer er overproductie is, gratis dus!

Meer info:
+32 (0)9 430 77 77
[email protected]
www.bluedrops.eu