Cedral: antislip bij het zwembad

Als professional krijg je dagelijks de vraag om het groene totaalplaatje te bekronen met zwemgelegenheid. Voor het bijhorende terras heb je dan enkele bekommernissen. Het resultaat moet mooi, duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Maar de klant wil ook zo min mogelijk risico lopen op ongelukkige uitschuivers, wat ons brengt bij het hoge antislipvermogen van de Cedral terrasplanken.

Bij de aanleg of renovatie van een zwembad, biobad of zwemvijver is het een must om te opteren voor waterbestendig terrasmateriaal waarbij bovendien de kans op uitglijden en vallen tot een minimum wordt herleid. Met jouw expertise in de groensector weet je, dit staat als een paal boven water! Cedral Terrace brengt soelaas, want deze innovatieve terrasplanken in vezelcement vertonen nauwelijks gladheid, en dit door de seizoenen heen.

Vakmanschap meesterschap
Vezelcement is hard als steen maar ademt de charme van hout. Het materiaal barst noch splintert en is kleur- en slijtvast. Bovendien biedt het een ongeziene grip waardoor er dus weinig slipgevaar is voor de klant. Dollen bij het water of een aanloop nemen richting een verkoelende duik, op een Cedral terras blijven jong en oud altijd stevig op de voetjes staan. In en rond het zwembad is het op die manier altijd deugddoend genieten van het goede buitenleven.

Schot in de roos
Cedral terrasplanken worden intensief en volgens voorgeschreven regels getest op hun slipweerstand en scoren bijzonder goed.  Men slingert een stuk rubber aan een arm over het testoppervlak. Hoe gladder, hoe minder de slinger wordt afgeremd. Tijdens de tests wordt ook water toegevoegd om na te gaan hoe glad de vloer precies is als hij nat is. Een lage afremwaarde betekent uiteindelijk dat de vloer heel glad is. Hoe hoger de afremwaarde, des te meer slipweerstand het materiaal biedt. Bij een zwembad geldt minimaal een score van 55 als aanbeveling. Cedral Terrace laat een knappe 66 noteren en gooit zo dus hoge ogen!

Extra troef
Met Cedral Terrace heb je tot slot nog een extra troef in handen… Deze terrasplanken laten zich handig en vlot verwerken. Te verzagen naar wens en te bevestigen met clips op dwarsbalken boven op een stabiele ondergrond van stoeptegels, een betonnen fundering of opbouw met nivelleersokkels. Dit is een kolfje naar jouw hand, in no-time ben je klaar. En hoe meer tijd je kunt besparen op de werf, hoe interessanter het prijskaartje voor de klant.

Interesse?
Bestel gratis een staalbox via cedralterrace.be

Meer info:
Cedral Terrace
Kuiermansstraat 1, B 1880 Kapelle-op-den-Bos
015 71 71 95
[email protected]
www.cedral.world/terrace