Uitbreiding tot 5 jaar garantie op alle Aquadeck lamellen en constructies

Aquadeck lanceerde recent nog ‘Graphite Solar’, een heel mooie nieuwe donkere kleur. Daarmee volgt Aquadeck de lijn van andere populaire polycarbonaat lamellen zoals ‘Metallic Solar’ en ‘Platinum Solar’ en breidt meteen ook de garantie op alle producten uit tot 5 jaar.

Aquadeck zoekt continue naar verbetering en vernieuwing en nam daarom kritisch het bestaande productaanbod onder de loep. Roy Peeters, General Manager Aquadeck: “Als gevolg van die analyse werd besloten om ‘PVC Solar’ en ‘PVC Transparant’ uit productie te nemen en de lamellen niet langer in de catalogus op te nemen. De lamellen worden nog steeds verkocht, maar strengere wettelijke eisen en de beperking op het gebruik van bepaalde grondstoffen zorgen ervoor de kwaliteit van deze lamellen niet meer aansluit bij de norm die we zelf stellen. Vooral de populariteit en de markt voor polycarbonaat lamellen groeit sterk. Aquadeck streeft ernaar om uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten te vervaardigen en te verdelen. Het bestaande polycarbonaat aanbod wordt dus uitgebreid met een nieuwe kleur PC lamel. Zo onderstrepen we nog eens de voordelen en kwaliteit van PC lamellen.“

Terwijl Aquadeck stopt met het aanbieden van ‘PVC Solar’ en ‘PVC Transparant’ wordt tegelijkertijd de garantietermijn verder uitgebreid en vereenvoudigd. Zo geeft Aquadeck voortaan 5 jaar garantie op alle producten: lamellen en constructies. “We geloven heel hard in onze oplossingen en zijn rotsvast overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Door de garantie uit te breiden willen we dit hard maken.” besluit Peeters.

Voordelen van polycarbonaat lamellen
Polycarbonaat lamellen hebben een zeer hoge slagvastheid en daardoor ook een langere levensduur. De meeste PC lamellen hebben daarnaast een extra solar werking. Op die manier wordt zonne-energie omgezet in warmte en beïnvloedt je afdekking de temperatuur van het water. Dat zorgt voor een drastische beperking van het energieverbruik van het zwembad. Bovendien is polycarbonaat zeer hagelbestendig. De lamellen hebben een bijzonder stijlvolle, luxueuze uitstraling, volledig in lijn met de populaire moderne tuinen van vandaag.

Meer info:
www.aquadeck.nl