CF-Group Benelux: De winterbrochure 2021 is beschikbaar!

CF-Group Benelux presenteert opnieuw haar winterbrochure (met tal van promotionele aanbiedingen) voor professionals uit de zwembad- en wellnesssector.

In deze brochure vind je nog steeds een breed gamma aan overwinteringsproducten, maar zoals elk jaar zijn er ook nieuwe producten om beter op de behoeften van de klanten in te spelen.

De voornaamste doelstelling van CF-Group Benelux is de tevredenheid van de klant. Dit bereiken we door een breder gamma aan producten aan te bieden, waaronder de winterdekkingen zoals Covea, Lake en Initial, alsook de Premium en Classic veiligheidsafedkkingen.

De werfoverkappingen CF Dome zijn eveneens opgenomen in het winter assortiment. Als je wilt weten welke artikelen momenteel in de aanbieding zijn, kan je het aanbod hier bekijken.
Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met CF-Group Benelux en je vragen sturen naar: [email protected]

 

CF-Group Benelux positioneert zich als fabrikant/distributeur en drukt de wens uit om de ondersteuning van elke klant te versterken. Daarom hebben we een gids ingevoerd met diverse technische aspecten en beginselen in verband met overwintering. Indien je deze gids wilt raadplegen, kan je hem hier downloaden.

De producten en aanbiedingen die door CF-Group Benelux worden gepromoot, zijn uitsluitend bestemd voor een professioneel publiek.

De winterpromotie van 2021 eindigt op 24 december 2021.

 

Meer info:
be.cf.group/nl