CF Group Benelux: De winterbrochure staat nu online!

CF Group Benelux stelt opnieuw zijn winterbrochure voor (opnieuw met tal van promotieaanbiedingen) voor professionals uit de zwembad- en wellness-sector.

Zoals elk jaar biedt de winterbrochure van de CF Group Benelux een brede waaier aan winterproducten. Aan deze campagne zijn ook andere producten toegevoegd om beter aan de behoeften van de klanten te voldoen.


Elke klant wil zijn zwembad tijdens de winter zo goed mogelijk beschermen en dit vereist ook een kwaliteitsbescherming. In zijn nieuwe brochure stelt CF Group Benelux een compleet gamma voor van winterafdekkingen en het nodige materiaal om zwembaden goed te laten overwinteren.

Ontdek de winterafdekkingen Lake, Covéa, Initial en Ivernea, evenals de Classic veiligheidsafdekkingen voor ingegraven en bovengrondse zwembaden en hun Premium versies.

De gloednieuwe premium spa’s zijn ook opgenomen in de winteraanbieding. Als u wilt weten welke artikelen momenteel in de aanbieding zijn, kunt u de brochure raadplegen via de volgende link: https://view.publitas.com/cfgroup/cf-group-benelux-promo-hivernage-2022-sp-nl-bd/

U kunt rechtstreeks contact opnemen met CF Group Benelux en uw vragen stellen via [email protected] of op +32 2 648 17 82


CF Group Benelux positioneert zich als fabrikant/distributeur en drukt de wens uit om de ondersteuning van elke klant te versterken. In dit verband is vorig jaar een gids ingevoerd met een aantal technische aspecten en beginselen in verband met overwintering. Als u de gids wenst te raadplegen, kunt u deze downloaden door hier te klikken.

Meer info:

[email protected]
02 648 17 82