CF Group Benelux: een nieuw pompengamma Vitalia Premium

De filterpomp Vitalia Premium is nieuw in de catalogus van CF Group Benelux. Ze wordt gemaakt in Duitsland en is uitgerust met de laatste hydraulische technieken en is daardoor krachtig en stil.

Met een vermogen van 7 tot 29 m3/uur in één- en driefasige werking, is deze pomp geschikt voor zoutbehandeling tot 5g/l. Er is eveneens een uitvoering beschikbaar met een variabele snelheid met een vermogen van 18 tot 23 m3/uur.

Altijd in de grootste stilte. Deze uitvoering kan dankzij de vooraf gemonteerde vijfdradige kabel via externe contacten aangestuurd worden. Zo kan de gebruiker de gewenste werkingsmodus kiezen: constante snelheid (weergegeven in rpm) of constant vermogen (weergegeven in %) en met variërende snelheid naargelang externe parameters (start warmtepomp, hogere snelheid voor een overloop …).
De Vitalia Premium is uitgerust met een doorzichtig deksel met ledverlichting. Zo kan je in één oogopslag controleren of het vuilopvangkorfje vol is, zonder het deksel te moeten wegnemen.
In de wikkeling zit een thermische overbelastingsschakelaar zodat de pomp aan de hand van de werkelijke motortemperatuur opnieuw opgestart kan worden.

Het volledige gamma wordt geleverd met een melkkoppeling, uitgerust met een kraag met een diameter van 63 mm. De modellen van 7 en 10 m3/uur worden geleverd met een reductiestuk van 63/50 mm.

Vóór ze het fabriek verlaten, worden de pompen elektrisch en hydraulisch getest. Er wordt een garantie van 3 jaar op gegeven.

Dit gamma wordt uitsluitend aangeboden via CF Group.

Meer info:
  [email protected]
be.cf.group/fr