CF Group Benelux presenteert : De Twist Pro-bezem

Onder de voorgestelde nieuwigheden tijdens de Benelux Poolfair top 2023, zorgde een innovatief product – voorgesteld door Nodipool, nieuwe partner van CF Group Benelux – voor sensatie: de Twist Pro-bezem.

Dit 3-in-1 concept is veel meer dan een klassieke bezem en zorgt voor een revolutie in de zwembadsector. Het toestel halveert de tijd die nodig is om de zwembadvloer te onderhouden. Met een gepatenteerde zuigtechnologie combineert de bezem de functies van het schepnet, de bodemzuiger en de hoekborstel in één, waardoor hij zeer praktisch in gebruik is. Tijdens het reinigen kanaliseert de borstel de bladeren alvorens ze op te zuigen en op te vangen in een bladvanger (verkrijgbaar als optioneel accessoire). De borstels zijn ontworpen om de meest hardnekkige deeltjes te verwijderen, waardoor je van een optimale reiniging geniet.

Dankzij de modulaire arm kan de TWIST PRO-bezem ook de kasten van ingebouwde rolluiken in een afwijkende positie reinigen.

De TWIST PRO-bezem berg je veilig op in een gemakkelijk vervoerbare draagkoffer met riem. Het apparaat is altijd operationeel dankzij de geïntegreerde reservekit. 

Wil je meer weten over deze ingenieuze bezem, neem dan contact op met CF Group Benelux via het e-mailadres [email protected] of op +32(0)2 648 17 82.

Meer info:
[email protected]
02 648 17 82