BINDER verandert het zwembad in een familieparadijs

Het nieuwe zwembadseizoen staat voor de deur; en dat betekent dat veel particulieren aan het nadeken zijn hoe ze hun zwembad nog leuker kunnen maken. Gelukkig bieden de krachtige turbinezwemsystemen van BINDER dé uitkomst. Deze systemen zorgen voor extra plezier in het water en zijn ook nog eens makkelijk achteraf in te bouwen. Zo wordt het upgraden van het zwembad een fluitje van een cent.

Of het nu gaat om uithoudingstraining, lekker relaxen of kinderen die zich in het water willen uitleven: de brede krachtige stroming verandert zwemmen in een uniek ervaring voor jong en oud. 

Voor wie toch al van plan is om het zwembad grondig te renoveren, is het HydroStar turbine-zwemsysteem de perfecte keuze. In tegenstelling tot pompgestuurde systemen heeft HydroStar geen droogruimte of omslachtige leidingen nodig. Bovendien is het systeem wintervast en hoeft het tijdens het koude seizoen dus niet verwijderd te worden. 

HydroStar is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met debieten van 160 m3 tot 1.200 m3 per uur.

Natuurlijk bestaat er ook een optie voor bestaande zwembaden die geen renovatie nodig hebben. Het mobiele retrofit-systeem EasyStar is hiervoor speciaal ontwikkeld. Het installeren is eenvoudig, de vakhandelaar hangt de unit gewoon over de zwembadboord en schroeft hem er stevig aan vast. Overigens kan EasyStar niet alleen bovenop, maar ook onder de zwembadrand of op een houten dek worden geïnstalleerd. Het retrofit-systeem heeft dezelfde kenmerken als HydroStar en is verkrijgbaar in verschillende versies met enkele of dubbele turbine. Bij zowel EasyStar als HydroStar kan de sterkte van de stroming gemakkelijk worden aangepast aan individuele voorkeuren. Beide systemen verbruiken 50 tot 80 procent minder energie dan conventionele systemen en hebben geen hoogspanningsaansluiting nodig. 

Geïnteresseerden kunnen een gratis een sessie proefzwemmen boeken via hier.

Meer info:
https://www.binder24.com/nl/proefzwemmen/