CF Group onthult met DELIFOL een nieuw gamma aan versterkte LIVINGSTONE-membranen

DELIFOL, een merk dat deel uitmaakt van de CF Group, heeft zich als referentie voor versterkte membranen gevestigd op de markt van zwembaden en vijvers. Vandaag zorgt het merk opnieuw voor een revolutie in de sector met een nieuw gamma versterkte membranen: LIVINGSTONE.

Dit nieuwe membraan is verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren: NGS Gold, NGS Onyx en NGS Sylver. Deze elegante, eigentijdse kleuren passen perfect in elke omgeving en voegen een vleugje elegantie toe aan elk zwembad. Elke kleur is zorgvuldig geselecteerd om een unieke en fascinerende sfeer rond het water te creëren.

De kracht van DELIFOL ligt niet alleen in de esthetiek. Het merk heeft een geschiedenis van kwaliteit en innovatie, en een onwrikbare inzet voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze Duitse membranen staan garant voor superieure Europese kwaliteit. Bovendien hebben ze een garantie van 15 jaar op de waterdichtheid, wat getuigt van hun uitzonderlijke levensduur.

DELIFOL is wereldwijd aanwezig, versterkt door zijn actieve betrokkenheid bij verschillende erkende Europese federaties. Deze internationale aanwezigheid onderstreept de uitmuntendheid en betrouwbaarheid van het merk in de zwembadsector.

Voor meer informatie over deze nieuwe modellen kunt u contact opnemen met CF Group Benelux via [email protected] of 02 648 17 82.

Meer info: 
[email protected]
02 648 17 82