Christmas at the Beach – Kerstmis in de Tropen bij SCP Benelux

Op 14 december 2023 hebben we bij SCP Benelux met veel plezier onze jaarlijkse Open Dag georganiseerd voor onze klanten en belangrijkste leveranciers. Het werd een prachtig evenement doordrenkt met kerstsfeer op het strand en aangepaste catering. Het is een formule die steeds meer succes kent en de unieke kenmerken van SCP Benelux uitspeelt, zijnde professionaliteit en vriendelijkheid. En dat allemaal in onze vestiging te Zaventem.

Deze keer gaven nog meer van onze partner-fabrikanten gehoor aan onze uitnodiging en niet minder dan 30 fabrikanten waren aanwezig om hun kennis te delen en hun nieuwste producten en bestsellers te laten zien. Een formule die evolueert en elke keer nog professioneler wordt.

Deze dag was volledig gewijd aan zwembadprofessionals, het is een gelegenheid voor onze klanten om kennis te maken met alle medewerkers van het agentschap: de boekhouding, marketing, inkoop, de interne en externe verkoopafdeling, de technische afdeling en tot slot onze magazijniers. Iedereen die elke dag voor hen zorgt.

Tijdens de middag werden meer dan twintig prachtige prijzen uitgereikt, en we beloonden ook onze partners die deelnamen met de meest originele kostuums.

We willen graag van deze gelegenheid gebruikmaken om onze trouwe klanten, nieuwe klanten en onze leveranciers te bedanken. Zonder jullie was het niet mogelijk om van dit evenement een succes te maken. We kijken er al naar uit om u in 2024 weer te zien.

SCP… Uw distributeur

Meer info:
SCP BENELUX NV
Maalbeekweg 21 – B-1930 Zaventem
+32 (0)2 386 03 40
[email protected]