COSMY THE BOT van BWT Group: lichtgewicht, krachtig en aanpasbaar

COSMY THE BOT, de nieuwe elektrische robot van BWT Aquatron, is zeer veelzijdig en biedt gebruikers de mogelijkheid om de motorkap en zijpanelen in 8 verschillende kleuren te personaliseren. Dit kan moeiteloos worden gedaan door ze simpelweg vast te klikken, los te maken en opnieuw vast te klikken, zodat ze perfect passen bij de smaak en het decor van de gebruiker. De kit voor het aanpassen van kleuren is apart verkrijgbaar. Cosmy is verkrijgbaar in 4 modellen: COSMY THE BOT 100, 150, 200 en 250.

Deze robot ziet er niet alleen heel aantrekkelijk uit, maar heeft ook een tandwieltechnologie met twee fasen voor meer precisie en een efficiëntere beweging. Er zijn ook twee motoren en een krachtige pomp, voor het reinigen van de bodem, de zijkanten en de waterlijn (1 uur, 2 uur of 2,5 uur). Slimme navigatietechnologie, een geïntegreerde gyroscoop en stranddetectie zorgen voor een geoptimaliseerd pad door het zwembad, ongeacht de vorm of het oppervlak.

De reiniger is voorzien van een dubbelgelaagd filtersysteem dat effectief verschillende niveaus van vuil kan verwijderen, met een handige indicator die aangeeft wanneer de filter vol is. Met behulp van pvc-borstels worden onzuiverheden eerst verwijderd voordat de robot ze opzuigt, wat betekent dat hij moeiteloos door zwembaden tot 12 meter lang kan navigeren. Hij is ultracompact, meet slechts 36,5 x 39,5 cm, is 20 cm hoog (ultraplat) en weegt slechts 5,75 kg! Cosmy is gemakkelijk uit het water te halen dankzij het snelle afvoersysteem en gemakkelijk te dragen dankzij de ergonomische handgreep.

De robot kan worden bediend vanaf een smartphone met de gratis app Best Water Home van BWT. Als optie kan Cosmy worden gevoed door een drijvende batterij (werkingsduur 2 uur).

Meer info:
[email protected]
www.cosmythebot.com