BINDER brengt plezier in het zwembad

Met een zwembad stijgt een woning aanzienlijk in waarde. Nog aantrekkelijker wordt het als het zwembad is uitgerust met een turbinezwemsysteem van BINDER. De brede, natuurlijke stroming garandeert perfecte trainingsomstandigheden en onbeperkt zwemplezier.

Een turbinezwemsysteem van BINDER verandert elk zwembad in een fitness- en wellnessoase voor het hele gezin. Maar dat is nog niet alles: met de tegenstroomsystemen kan je eindeloos baantjes trekken, zelfs in kleine zwembaden – zonder voortdurend te moeten draaien.

De turbinezwemsystemen zijn leverbaar in tal van uitvoeringen met volumestromen van 160 m3 tot 1.200 m3 per uur. Naast de ingebouwde HydroStar-versie biedt BINDER onder de naam EasyStar ook een retrofit-versie aan voor bestaande zwembaden. EasyStar heeft dezelfde prestaties en eigenschappen als HydroStar en is ideaal voor installatie in bestaande zwembaden. Beide systemen vereisen geen droogruimte of complexe leidingen en kunnen daarom binnen korte tijd worden geïnstalleerd. Voor het aansluiten van de turbinezwemsystemen is een standaard stroomaansluiting voldoende.

De brede, krachtige stroming is echter zeker niet het enige voordeel van turbinezwemsystemen. Opvallend is ook de trillings- en geluidsarme werking en de energie-efficiëntie: de systemen verbruiken 50 tot 80 procent minder energie dan pompaangedreven versies. Bovendien zijn de turbines onderhoudsvrij en hoeven ze in de winter niet te worden verwijderd.

De bediening gebeurt via een piëzo-knop, met de afstandsbediening of via de BINDER24-app. In de app heb je ook de mogelijkheid om trainingsprogramma’s te maken en om de afzonderlijk verkrijgbare ledverlichting aan te sturen. Iedereen die de natuurlijke stroming van de turbinezwemvoorzieningen wil testen, kan zich inschrijven voor een gratis proefzwemsessie via www.binder24.com/nl/proefzwemmen.

Meer info:
www.binder24.com