PPG Spotlight: EVA Optic & EVA Stream

Met de ‘PPG Spotlight’ zet PPG Belgium een uniek product of een bijzondere range in de kijker. Het zijn producten waarin we heel sterk geloven en die voor jou als professioneel zwembadbouwer een wezenlijk verschil maken. In de spotlight deze editie: EVA Optic SubAqua & EVA Stream.

EVA Optic SubAqua & EVA Stream
EVA is je vast bekend als vernieuwende speler in de zwembadwereld. Net als PPG Belgium hechten ze veel belang aan kwaliteit, zowel op vlak van producten als service. Dit raakvlak ligt aan de basis van ons jarenlang partnership. Met hun onverwoestbare onderwaterlampen EVA Optic SubAqua en de krachtige tegenstroom zwemmachine EVA Stream biedt deze gerenommeerde fabrikant zwembadeigenaren een fantastische zwemervaring.

EVA Optic SubAqua
Onderwaterverlichting tilt je zwembad naar een hoger niveau en geeft ook de omliggende tuin en het terras extra cachet. Met slechts één druk op de knop kan de LED-onderwaterverlichting worden aangepast naar de gewenste kleur.

EVA Optic SubAqua XS
Geen zwembad is te klein om te stralen. Met het nieuwe gamma EVA Optic SubAqua XS, verlicht je de kleinste zwembaden, inlooptrappen en whirlpools.

Bekijk en bestel online

EVA Stream
EVA Stream transformeert elk zwembad in een professioneel trainingsbad, thuisfitness en unieke waterattractie. Het is een revolutionaire tegenstroommachine waarmee je zelfs zwembaden van 4,5 x 3 meter tot een volwaardige trainingsfaciliteit omtovert.
Dankzij zijn geavanceerde technologie is de EVA Stream super krachtig, stabiel en energiezuinig. De effectieve zwemzone is een pak ruimer vergeleken met andere toestellen. Met EVA Stream zwemt jouw klant zoals in een openbaar zwembad, maar dan in alle privacy in zijn eigen zwembad.

EVA Stream is verkrijgbaar in 3 modellen.
Afhankelijk van het beoogde gebruik, kies je de meest geschikte machine:

  • FIT: voor recreatieve zwemmers
  • PRO: voor geoefende zwemmers
  • MAX: voor topsporters

Bekijk en bestel online

EVA Stream Move
Maak kennis met de gloednieuwe EVA Stream Move. Deze zwemmachine biedt alle voordelen van de EVA Stream, maar dan draadloos, plug & play en toepasbaar in élk zwembad. EVA Stream Move werkt op een accu en kan dus overal en altijd worden gebruikt. De turbine haalt zijn energie uit de accu en zo kan het toestel minstens een uur op volle toeren draaien. Opladen kan gemakkelijk via een 230V-stopcontact.

Meer weten over EVA Optic en EVA Stream of een andere vraag? Aarzel niet om ons te contacteren via [email protected] of +32 56 78 20 57. PPG Belgium helpt je met plezier verder!

Meer info:
+32 56 78 20 57
[email protected]
www.polletpoolgroup.be