Dankzij het partnerschap tussen SCP en Nextpool kunnen wij u voor ieder zwembad van uw klanten een zomerafdekking, een winternet, een veiligheidswinterdekzeil, een stavenafdekking of een lamellenafdekking aanbieden …

In samenwerking met de Nextpool groep biedt SCP Benelux een breed programma zwembadafdekkingen aan: ‘Albon’ zomerafdekkingen en winternetten, ‘Albigès’ veiligheidswinterdekzeilen, ‘Cool Cover’/‘Albigès’ stavenafdekkingen en ‘Abriblue’ lamellenafdekkingen.

Het ‘Abriblue’ lamellenafdekkingen programma bestaat uit opbouw- en inbouw lamellenafdekkingen welke voldoen aan de meest veeleisende specificaties voor maximaal comfort en blijvende tevredenheid van uw klanten. Onder de ‘Abriblue’ lamellenafdekkingen bevelen wij u in het bijzonder de modellen « OPEN Dsign » en « BANC Dsign » aan omdat deze bovengrondse afdekkingen de beste oplossing zijn voor renovatie of als aanvulling op een bestaand niet-overdekt zwembad.

Model « BANC Dsign » – Dit rolluik is tegelijkertijd een echt outdoor meubilair
Met zijn sobere lijnen past dit model perfect in de zwembadomgeving. Gemaakt van hout en metaal, met een onberispelijke afwerking en gecontroleerde afmetingen. Twee versies met een breed scala aan opties maken meerdere combinaties mogelijk, terwijl de structuur een eenvoudige installatie en onderhoud garandeert.

Model « OPEN Dsign »
De Open Dsing is een geconnecteerd model dat eenvoudig met een smartphone kan worden bediend. Het is ook uitgerust met sfeerverlichting functie die de gebruiker naar eigen smaak kan aanpassen qua kleur en intensiteit. De poten van dit model zijn zo ontworpen dat ze een minimum aan ruimte innemen, zonder afbreuk te doen aan de stevigheid, voor een eenvoudige, duurzame en esthetische installatie.

Neem contact op met uw vertegenwoordiger van SCP Benelux voor onze verschillende afdekkingen. Voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen kunt u contact met ons opnemen via [email protected].

SCP… Uw distributeur

Meer info:
SCP BENELUX NV
Maalbeekweg 21 – B-1930 Zaventem
+32 (0)2 386 03 40
[email protected]