De inschrijvingen voor de wedstrijd ‘Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer 22/23’ verlengd t.e.m. 15 JULI!

We willen jou doodgraag zien op het podium! ????????
Daarom heeft het wedstrijdcomité de inschrijvingen voor de wedstrijd ‘Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer 22/23’ verlengd t.e.m. 15 JULI!

In onze sector wordt de jaarlijkse wedstrijd ‘Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer’ steeds belangrijker. Potentiële eindklanten kennen de waarde van de uitgereikte prijzen en gebruiken deze awards als maatstaaf bij het kiezen van een vakman. Zeker in deze (post)coronatijden, nu de vraag naar zwembaden exponentieel blijft stijgen, bewijst de wedstrijd zich als een echte gids naar een betrouwbare vakman.  Wie in de prijzen valt, heeft dus duidelijk een streepje voor.

Een award op je naam, geeft je de geloofwaardigheid waarnaar de eindklant op zoek is. De prijzen zijn dus niet alleen een erkenning voor je harde werk. Het is een krachtig marketinginstrument dat je volop kan inzetten om het vertrouwen van de klant te winnen. Reden genoeg dus om mee te doen met de volgende editie.

INSCHRIJVEN, HOE GA JE TE WERK?
Inschrijven kan tot en met 15 JULI 2022. Neem eerst rustig de tijd om te beslissen met welk project je gaat deelnemen. Kies een project dat volledig afgewerkt is en waar je trots op bent. Dit project wordt immers het visitekaartje van je bedrijf.  Ga dan naar inschrijvingen.zwembadenpro.be/login om je dossier in te dienen. Let daarbij op dat je alle TECHNISCHE GEGEVENS correct en nauwkeurig invult. Vernoem zeker het merk en type van je pompen, filters, verlichting, afdekking … En wees daarbij zo volledig mogelijk.

Naast een goede omschrijving zijn ook DUIDELIJKE FOTO’S van essentieel belang. Ieder jaar krijgt de jury te maken met honderden inschrijvingen. Omdat het onmogelijk is om alle ingeschreven projecten te bezoeken, gebeurt de preselectie op basis van het ingezonden beeldmateriaal. De foto’s moeten een helder beeld scheppen van het zwembad, de gebruikte materialen, de omgeving en eventuele extra’s. Verder heb je ook duidelijke foto’s nodig van de technische installatie. Komen niet alle technische onderdelen duidelijk in beeld met een overzichtsfoto? Maak hier dan meerdere foto’s van. Het spreekt voor zich dat de technische gegevens uit het dossier overeen moeten komen met deze beelden.

VERGROOT JE KANS OM TE WINNEN MET ZWEMBADEN TOT € 50 000
In de wedstrijdcategorie ‘Zwembaden tot € 50 000’ voor zijn alle  zwembadprojecten die de eindconsument minder dan € 50 000 kosten meer dan welkom. Of het nu gaat over een monoblok of een bouwkundig bad, heb je een project gerealiseerd binnen deze prijscategorie? Schrijf het dan zeker in en vergroot je kans om te winnen!  De wedstrijd is opgedeeld in drie hoofdcategorieën zijnde ‘Zwembaden’, ‘Zwemvijvers’ en ‘Wellness’. Elke hoofdcategorie bestaat uit meerdere subcategorieën. Per hoofdcategorie mag je maximum twee projecten indienen over de verschillende subcategorieën. De subcategorie ‘Zwembaden tot € 50 000’ is een uitzondering op deze regel. In deze subcategorie mag je altijd een project inschrijven, ongeacht of je al twee andere projecten in de hoofdcategorie ‘Zwembaden’ hebt ingediend. Concreet betekent dit dat een firma die zowel zwembaden, zwemvijvers als wellnessprojecten realiseert, tot zeven projecten kan inschrijven. Drie in de hoofdcategorie ‘Zwembaden’, twee in de hoofdcategorie ‘Zwemvijvers’ en twee in de hoofdcategorie ‘Wellness’.

Meer info:
inschrijvingen.zwembadenpro.be/login/