De koffer Zen’it van AstralPool: Design au rendez-vous

Nieuw van Astralpool 2019, de koffer Zen’it bekleedt bovengrondse oprolsystemen van het merk zelf maar ook van de concurrerende merken.

Zen’It is ontworpen als een modern outdoor meubel. De koffer bekleedt alle automatische bovengrondse oprolsystemen en past perfect in elke omgeving dankzij de elegante kleurencombinatie. Een ware toegevoegde waarde aan de ruimte rondom het zwembad.

De Zen’it is tevens zeer resistent: geschikt voor ontspanning, om te zitten of te zonnen en zelfs als duikplank voor de kinderen! Het product is ontworpen om zo min mogelijk zwemruimte in beslag te nemen: slechts 20 cm in tegenstelling tot de 40 cm van een traditionele koffer.

De koffer bestaat uit standaardmodules met een lengte van 1.20 m, samen te voegen tot de totaallengte van het te bedekken rolluik. De overige ruimte kan dienen als opbergruimte voor een pool cleaner, waterbehandelingsproducten of speelgoed.

Elke module is modern vormgegeven dankzij 2 roestvrijstalen bogen met daarop panelen van exotisch hout, de panelen op de voorzijde zijn gemaakt van wit aluminium of PVC en op de uiteinden van roestvrijstaal. Op één van de uiteinden bevindt zich de schakelcentrale om het oprolsysteem in werking te zetten. Het geheel wordt op één palet geleverd en kan zowel door de vakman als de particulier geïnstalleerd worden.

Op het horizontale gedeelte kunnen alle panelen geopend worden dankzij scharnieren, zoals een echte koffer. Hierdoor profiteert men over een gemakkelijke toegang tot de skimmers en de opbergruimte en tevens tot de lamellen van het rolluik. Op deze manier kan het luik met een tuinslang gereinigd worden tijdens het oprollen.

De Zen’it is een ingenieuze aanvulling tijdens de renovatie van zwembaden omdat het op elk reeds bestaande oprolsysteem geïnstalleerd kan worden. De koffer is tijdens de lancering beschikbaar voor voor baden met een maximale breedte van 9 m.

www.astralpool.com

FLUIDRA Belgique
Agentschap Antwerpen
Krijgsbaan 247
9140 Temse
0800 / 11 352
[email protected]