SCP BENELUX – INVERTER WARMTEPOMPEN – EXCLUSIEF SCP


In 2019 heeft SCP een aantal exclusieve Inverter warmtepompen in het programma: stuk voor stuk technologische juweeltjes.

De reeds met ‘touch screen’ geleverde Garden Pac Invertech wordt aangedreven door de Full-Inverter technologie en heeft een door SCP aangeboden WIFI-verbinding.

Deze warmtepomp verwarmt het zwembad in alle stilte en maakt het mogelijk 50 tot 60% te besparen in vergelijking met een model zonder Inverter technologie! Nauwkeurige instelling van de compressor èn de ventilatorsnelheid leveren een continue watertemperatuur op intelligente, optimale en doeltreffende wijze met tevens een progressieve start (zonder piekintensiteit).

In de loop van het seizoen zal de Garden Pac Invertech geleverd worden met het nieuwe R32-gas dat het mogelijk maakt een COP 2 van 3% hoger te verkrijgen alsmede een aardopwarmingspotentieel van 2 tot 3 maal lager dan met het oude R410-gas.

Om aan de vraag van klanten te voldoen heeft SCP in 2019 ook gekozen voor Heating-Cooling warmtepompen, een pluspunt dat zeer nuttig zal blijken om de watertemperatuur van afgedekte zwembaden te reguleren in geval van hoge warmte en vooral om lamellen afdekkingen met zonne- of polycarbonaat-lamellen te beschermen aangezien dit type luiken afgelopen zomer veel geleden hebben.

Voor kleinere budgetten is er de Poolstyle Inverter die automatisch de warmtecapaciteit stapsgewijs aanpast en deze technologie voor iedereen toegankelijk maakt. Deze warmtepomp is reeds voorbedraad voor de Wifi waarvan de module in de loop van het seizoen beschikbaar zal zijn. De PoolStyle Inverter zal tevens met het R32-gas geleverd worden.


Beide modellen zijn voldoende voorradig en genieten een inhouse After Sales service.
Neem contact met ons op voor meer informatie

SCP BENELUX NV
21 Maalbeekweg – B-1930 Zaventem
Tel.: +32 (0)2 386 03 40 / Fax: +32 (0)2 386 03 41
[email protected]