De nieuwe Binder24 app: de ideale zwemtraining voor iedereen

Met de unieke flow van de BINDER-turbinezwemsystemen kan iedereen trainen op zijn prestatieniveau. De nieuwe BINDER24-app vult de faciliteiten perfect aan: hij biedt veel nuttige functies voor individueel, effectief duurzwemmen.

Zo is er de mogelijkheid om uw eigen trainingsprogramma’s te maken en te beheren. De zwemmer kan de duur van een trainingseenheid definiëren en opslaan, evenals de sterkte van de stroming. Elke trainingssessie kan worden onderverdeeld in intervallen met verschillende stroomintensiteiten. Informatie over de afgelegde afstand, de benodigde tijd en de stroomsterkte vindt u na de training in de app. Zo heb je altijd je prestaties in beeld. Bijzonder praktisch is het automatische programma-einde: na afloop van de oefenunit schakelt het turbinezwemsysteem zichzelf uit.

De gemaakte programma’s kunnen na de training ook worden gepauzeerd of gefilterd volgens verschillende criteria. Erg handig is ook het zoekproces, waardoor de app automatisch verbinding maakt met het wifi/thuisnetwerk. Er is ook een dag- en nachtmodus voor optimaal gebruiksgemak.

Naast de mogelijkheid om zelf trainingsprogramma’s te maken, heeft de BINDER24-app ook vooraf ingestelde trainingseenheden in drie moeilijkheidsgraden: heuvel, interval, uithoudingsvermogen, kracht + piramide. “BINDER24” is beschikbaar voor zowel Android (Google Play Store) als iOS (iTunes).

De turbinezwemsystemen van BINDER worden verkocht door geselecteerde zwembaddealers. HydroStar is ideaal voor het bouwen van nieuwe zwembaden – het compacte EasyStar retrofit-systeem is beschikbaar voor installatie in bestaande zwembaden. Beide systemen zijn aanzienlijk efficiënter dan conventionele tegenstroomsystemen. Ze verbruiken 50 tot 80 procent minder energie, zijn snel te installeren en zeer onderhoudsarm. Geïnteresseerden kunnen een gratis proefzwemmen regelen op www.binder24.com/nl/proefzwemmen/.